To je to što me zanima!

T. Šokota: Nemam nikakvu namjeru otići iz Dinama

Iako ga trener Dinama Branko Ivanković ne vidi u kadru igrača koji bi mogli igrati, napadač “modrih” trenira i ne pomišlja na odlazak iz Maksimira
Vidi originalni članak

Nisam ga želio zavaravati, nego sam mu rekao istinu. Zaslužio je da prema njemu budem korektan, a on je to primio sportski. Trenira kao da je na početku karijere, rekao je Branko Ivanković.
Nakon što je Dinamov trener dao slobodne ruke Jertecu, Buljatu i Mikuliću, isto je predvidio i za Tomu Šokotu (31). No iskusni napadač nije oduševljen Ivankovićevom idejom. U Hrvatskoj ne želi igrati ni u jednom klubu osim Dinama, a u inozemstvo mu se zbog obitelji ne ide.
- Tu sam, nemam nikakvu namjeru otići iz Dinama - kratko je odgovorio Tomo Šokota.
U vrijeme dok je Dinamo igrao prvu utakmicu 1. pretkola Lige prvaka protiv Linfielda u Belfastu, Šokota je s obitelji bio na kratkom odmoru u Zadru. Iako smatra da bi mogao igrati.
- Osjećam da sam u dobroj formi - izjavio je “otpisani” napadač.
Slična je situacija bila i s golmanom Georgom Kochom, Ivanković na njega nije računao, a Nijemac je uporno ponavljao da dolazi na pripreme. Razišli su se tek uz odštetu.
- Kažem, nema govora o mom odlasku iz Dinama - kazao je Šokota i ipak dodao:
- No nikad ne reci nikad.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Barney 19.07.2008.

    niti Sokotu niti Balabana...tak su ko Dudek i Regica...neka se rijese obojice i dovedu jednog kvalitetnog mladog igraca a za sad za prvu silu ce biti dobri i Tadic I Mandjukic...pa Mamici su u zadnje vrijemedobro prodali igrace valjda si mogu priustiti kupiti jednog malo kvalitetnijeg igraca a ne ova 2 sminkera....Sokota vise nikad nece uhvatiti staru formu a Balaban se trudi ali jednostavno ne moze bolje..znaci mijenjaj obojicu i dovedi novog napadaca.

  • Shady 19.07.2008.

    Ivanković forsira Balabana peviše, pa samo pogledajte kako je igrao protiv nekog Linfielda, kakav ce biti kad nam dodje Liverpool,Barcelona??Treba staviti Šokotu u prvi team..Šokota možda nije brz i tehničar, ali je on tip igrača Inzagija..Glavom je dobar, i dobro se snalazi u 16 metara, takav nam 1 treba..Nemozemo igrati s Mandžom i Boletom koji su isti tip napadača..

Komentiraj...
Vidi sve komentare