To je to što me zanima!

Mitrović: Idemo kući, trebat će vremena da se sve ovo zaboravi

Nije krivica samo obrane, nego i napada i veznog reda. Ako mi dobro vršimo pritisak i njima je lakše. Veliko razočaranje za nas. Htjeli smo proći, ali nismo uspjeli, rekao je kapetan Srbije Dušan Tadić.
Vidi originalni članak

Nogometaši Srbije nisu uspjeli izboriti osminu finala na Svjetskom prvenstvu u Katru. Švicarska je ponovno bila bolja od 'orlova', koji su ponovno ispali u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva.

SRBIJA - ŠVICARSKA 2-3 'Orlovi' odletjeli sa Svjetskog prvenstva: Švicarska izborila prolazak nakon sjajne utakmice

Shaqiri je zabio za vodstvo Švicarske u 20. minuti, ali Srbija je odlično reagirala i uskoro se našla u vodstvu od 2-1 nakon golova Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

- Težak poraz, dan, noć za nas i za sve u Srbiji. Žao nam je, ne znam što bih rekao, pun sam nekih emocija. Stvarno smo dali sve od sebe, ostavili smo sve na terenu, ali nije bilo dovoljno. Idemo kući, trebat će vremena da se ovo zaboravi - rekao je shrvani Mitrović.

SRPSKI MEDIJI 'Pokradeni smo i isprovocirani, Xhaka je psovao, Mitrović mu je htio otkinuti glavu. Piksi=kiksi'

Mitrovića su krajem utakmice preuzele emocije. Dobio je žuti karton nakon žestokog prigovora sucu, a našao se i u naguravanju s Granitom Xhaxom i Xherdanom Shaqirijem.

 - Ne bih komentirao. To je bilo i ostalo na terenu - kratko i jasno rekao je Mitrović.

Jedan je novinar nakon utakmice pitao kapetana Dušana Tadića zašto Srbija nije u Katru izgledala kao momčad iz kvalifikacija, ali veznjak Srbije nije se složio.

- Pa ne bih se složio sa Vama, mislim da smo dobili najtežu grupu. Sve kvalitetne reprezentacije su tu. U kvalifikacijama smo isto primili dosta golova. Dosta smo ih i dali, zato se ne bih ni složio. I tada smo imali dobre i loše trenutke.

- Odigrali smo tešku utakmicu, očito smo ispražnjeni nakon svega. Emocionalno smo potrošeni, utakmica je nosila veliki ulog. Nažalost, imali smo problema sa Švicarcima. Glavni problem bio je u nedostatku komunikacije između momčadskih linija - rekao je Dušan Tadić.

Kapetan Srbije kaže da se momčad ne može nadati prolasku dalje ako prime osam golova u grupi...

- Ovo je težak trenutak za nas. Neke stvari se ne smiju događati. Ponavlja se situacija da napravimo preokret, pa dozvolimo protivniku da se vrati u život. Kada u tri utakmice primiš osam golova... puno je to za prolazak dalje.  Nije krivica samo obrane, nego i napada i veznog reda. Ako mi dobro vršimo pritisak i njima je lakše. Veliko razočaranje za nas. Htjeli smo proći, ali nismo uspjeli.

POGLEDAJTE VIDEO Vlahovića i Xhaku 'žuljale gaće': Švicarac se lovio za genitalije, a na terenu skoro izbila tučnjava!

Poraz je komentirao i branič Strahinja Pavlović, koji je rekao da je utakmicu "bilo teško za gledati".

- Na glup način smo primili golove. Svi smo htjeli usrećiti narod, ali to se nije dogodilo. Obrana je cijela momčad i napad je cijela momčad. Igrali smo i danas lijep, napadački nogomet, a oni su opet iskoristili propuste u obrani. Lako su nam stvarali šanse i davali golove. Bilo je baš teško za gledanje - rekao je Pavlović.

DALIĆ O GVARDIOLOVOJ FOTOGRAFIJI S MAJKOM:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • podevčevo 03.12.2022.

    Po čemu je to najteža skupina,Kamerun,Švicarska,koga bi vi,Zanzibar,Maltu,Gibraltar?Tu bi možda prošli.Švicarcima ste zabili dva gola iz njihovih katastrofalnih pogrešaka dok su oni vama zabili tri iz izrađenih akcija,spustite se na zemlju,visoko ste letjeli još prije nego je prvenstvo počelo,neznam na temelju čega!?

  • seatsb 03.12.2022.

    srbi imali samo mali izlet da vide kako se festa van srbije ,jer dugo je vremena proslo od zadnji put .......

  • Tip22 03.12.2022.

    Neznam da li je netko primjetio da oni hoce da budu kao mi pogotovo Stojkovic godinama nas gledaju pa pokušavaju čak su i neke emisije imali kako moraju biti kao Hrvatska imati taj kult reprezentacije npr:Dalic kaze idemo utakmicu po utakmicu moramo biti ponizni.....Stojkovic idemo utakmicu po utakmicu moramo biti skromni 🤣🤣U svemu nas kopiraju a očima nas vidjeti nemogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare