To je to što me zanima!

Tajili da mu je umro otac i otkrili mu tek kad je pobijedio Deliju...

Nakon meča, borci su se zagrlili, Ante je priznao Brazilcu da je bio bolji i da je prvak, a Brazilčev kut već je počeo slaviti. Cappelozzi se obitelj javila nakon pobjede te su mu prenijeli da mu je umro otac u nedjelju
Vidi originalni članak

Ante Delija (31) pokušao se revanširati Bruni Cappelozzi (32) za poraz u prvom kolu PFL-ova turnira i to u finalu. Međutim, nije uspio te su titula i milijun dolara otišli put Brazila nakon sudačke odluke.

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Delija reagira na svoje borbe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Druga runda bila je ta za kojom će žaliti Dubrovčanin. Možemo reći da je u Cappelozzinom stilu na žici dobrom boksačkom kombinacijom uzdrmao Brazilca, zatim ga srušio i nastavio s ground and poundom.

Izgledalo je kao da na trenutke Delijin protivnik ne zna gdje je, 'palio se i gasio', ali na kraju je nekako 'upalio agregat' i uspio se vratiti kako u rundu, tako i u meč. Ante je išao i na d'arce choke, a na kraju ga je to koštalo pozicije pa je kraj runde dočekao s Brazilcem na leđima.

Nakon meča, borci su se zagrlili, Ante je priznao Brazilcu da je bio bolji i da je prvak, a Brazilčev kut već je počeo slaviti. Cappelozzi se obitelj javila nakon pobjede te su mu prenijeli da mu je umro otac u nedjelju.

Skrivali su to od njega kako bi ostao fokusiran na meč karijere protiv hrvatskog MMA borca. Brazilac nije mogao zaustaviti suze u pobjedničkom govoru te kad mu se obitelj javila iz Brazila putem velikog ekrana.

''Najsretniji i najtužniji dan u mom životu. Nisam znao da sam izgubio najvećeg prijatelja u mom životu. Hvala ti na svemu, samo Bog može objasniti na čemu sve. Volim te više od života, hvala ti što si me naučio da budem ljudsko biće. Ovaj pojas je tvoj, stari'', napisao je na Instagramu emotivni Cappelozza.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 28.10.2021.

    Kad ti je drvo savjetnik , nije moglo drukčije

  • badr hari 28.10.2021.

    zasluženo Brazilcu milion, šteta bio je Delija blizu.

  • 28.10.2021.

    Sinko ako si uzeo Drviša za trenera imaš ti gadnih problema!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare