To je to što me zanima!

Tajni pozdrav Mandže i Jele: Motiviraju se u reperskom stilu

Sve je počelo sasvim slučajno, bez prethodnog dogovora. Bilo je spontano, tako, iz čista mira, objasnio je Mario Mandžukić pozdrav sličan pokretima u maniri repera...
Vidi originalni članak

Mario Manždukić i Nikica Jelavić, hrvatski napadački tandem koji je srušio Irsku, ima poseban pozdrav.

- Ha, ne smijem odati, to je tajna - zagonetno se smijao Nikica Jelavić.

No Mandžukić je otkrio je neke detalje.

- Nikica i ja jako smo dobri prijatelji i izvan terena. Stalno smo zajedno. Sve je počelo sasvim slučajno, bez prethodnog dogovora. Bilo je spontano, tako, iz čista mira - otkriva Mario Mandžukić.

Riječ je o pokretu rukama, sličnom reperskim pokretima.

Nisu ga imali priliku isprobati. Sve do utakmice s Irskom.

- Uvježbali smo ga dobro. U početku je bio malo duži, pa smo odlučili izbaciti neke elemente. Primjerice, pucketanje prstima - kaže Mandžo.

Osim slavljeničkog, njihov pozdrav ima još jedno značenje.

- Daje nam snagu. Kad vidimo da je jedan od nas pao, da mu ne ide, taj pozdrav daje nam snagu, energiju. Podiže nas, vjerujte, odličan je za motivaciju. Eksplodiramo! Baš kao što smo eksplodirali kad smo uoči utakmice protiv Irske čuli sa zvučnika ‘Lijepa li si’ - kaže Mandžo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mvma 14.06.2012.

    Repajte i večeras pa odrepajte talijane kući!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • user_66879 14.06.2012.

    daj nam pokazite pa cemo mi da ga radimo tokom cile utakmice =)

  • ITALO DISCO 14.06.2012.

    ET - Molitva za mir! legendarni rap! ................................................................................... AJMOOOOO HRVATSKAAAAAAAAAAAAAA................ Ovo je ljudska riječ Za generacije da pamte, Molitva za Mir Dok ratne vatre plamte. Gledam, stvarno, zar je to nasa mladost? Mržnja i smrt zamjenjuju ljubav i radost. Suze i strah svuda oko mene, Sa ognjišta bježe starci, djeca, žene Tu istinu primam sa bolom u duši, Jer tko ima pravo da sije teror i ruši? Mir! Za sve narode i Croatiu, Ja borim se perom za demokraciju. Evropo pomozi, ne budite suci, Zar je naša budućnost sa puškom u ruci? Dosta je rata, Za Mir ja dižem svoj glas, Svijetu da čuje molitvu svih nas. Zar golubu Mira slomljeno je krilo? Tko je tamo gdje je Mira nekada bilo? Žrtve, ruševine, bombe i strah, Slike sa kojima živim, od kojih staje dah. Jer mnogo žrtava palo je već, Dok avioni siju bombe Svijetu upućujem riječ: Devedeset prva, što će sutra dati? Pa nek svijeću zapale i Mir da se vrati! Zaustavite ovaj krvavi pir, Naša poruka je jasna--Molitva za Mir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare