To je to što me zanima!

Tajni sastanak Mamića i Miška! 'Pa kako ste nas samo ulovili?'

Dva najmoćnija čovjeka hrvatskog nogometa izašla su iz jednoga zagrebačkog restorana i naletjela na - nas! Nije teško pogoditi razlog tajnog sastanka - izbor novog predsjednika HNS-a...
Vidi originalni članak

Samo desetak dana uoči završnog roka dokad kandidati za predsjednika HNS-a moraju predati kandidaturu, Zdravko Mamić našao se s Damirom Miškovićem. U jednom restoranu u centru Zagreba kasno poslijepodne u utorak njih dvojica sjeli su i razgovarali...

Damir Mišković čvrsto iza sebe ima tri središta (Primorsko-goranska, Istarska i Ličko-senjska županija) i jako je bitno na čiju će stranu njegovi glasovi. Odu li na stranu Darija Šimića, utrka za predsjednika saveza mogla bi biti itekako zanimljiva.

Nešto prije 17 sati iz restorana je prvi izašao Zdravko Mamić. Točnije, prvo je izašao njegov tjelohranitelj.

- O, pa kak' ste me nanjušili - rekao nam je Zdravko Mamić pomažući Damiru Miškoviću da odjene kaput.

- Izbori u HNS-u? Ljubavi, nemoj se ljutiti, ali zaista ne bih ni slova o tome. Sastanak s Miškovićem? Ne bih stvarno ništa...

- Kako ste uoči ovih izbora - upitali smo ga, nastojeći da nam barem nešto kaže...

- Dobro sam, hvala na pitanju - odgovorio je Zdravko Mamić te sjeo na zadnje sjedište luksuznog automobila.

Nakon što je Mamić napustio restoran, u njemu je ostao Mišković pripaliti cigaretu. Napustio ga je pet minuta nakon Zdravka.

 

Naime, do 7. prosinca Dario Šimić ili Marijan Kustić, tko se već kandidira, moraju donijeti potpise devet županijskih središta. Šuker iza sebe ima Slavonski Brod, Viroviticu, Osijek, Požegu i Zagreb. No Mamić je vjerojatno došao s Miškovićem razgovarati o njegova tri središta.

S Miškovićevom podrškom Davor Šuker ne bi imao protukandidata i izabran bi bez "pol' frke". No na Miškovića računa i Dario Šimić. Zapravo, Šimić je bio uvjeren da će Mišković na njegovu stranu.

- Očekujem Miškovićevu podršku s obzirom na to da je rekao da je rekao da nije zadovoljan stanjem u hrvatskom nogometu i da to sve ide u amaterizam - rekao je Dario Šimić u ponedjeljak u Splitu.

I sve do sastanka Mamića i Miškovića činilo se da će to doista biti tako. No, nakon što su zajedno ručali u zagrebačkom restoranu, više ništa nije sigurno. Pa čak ni to da će Mišković bilo kome dati glas...

Idi na 24sata

Komentari 275

  • FREEDOM 30.11.2017.

    ...politika je to... i novac ... ... Mišković će podržati Mamićevog kandidata .. suradnja Rijeke i Dinama j vidljiva zadnjih nekoliko godina od dolaska Miškovića u priču... i to će se nastaviti ..

  • dromba 29.11.2017.

    Lopovi. Dolje mafija. Ajmo DARIO ŠIMIĆ

  • 29.11.2017.

    A kad sam ja rekao da sam prestao pratit Rijeku i utakmice Rijeke od kako je Volpi sa miškovićem preuzeo rijeku i preselio klub sa kultne Kantride na onaj otpadak od Rujevice mažući navijačima oči o novoj kantridi onda su isti bacali bombe na mene i nazivali me huliganom, Rijeka nema navijače, pravi navijači ne prate ovakvu rijeku to su samo fanovi kluba a nikakvi ultrasi to zapamtite, pravi navijači rijeke su prestali pratiti rijeku od kako ju je mišković preselio na rujevicu a sad se vidi da je mamićev čovjek, svaka čast torcidi još jednom su bili u pravu !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare