To je to što me zanima!

Talijani hvale Andriju: Balić je poput Andree Pirla i Sliškovića

Izgledom podsjeća na Andreu Pirla, a dolazi iz kluba u kojem je igrao Blaž Slišković, pišu talijanski mediji o Andriji Baliću koji je na izlaznim vratima Hajduka
Vidi originalni članak

U Hajduku se i dalje ne oglašavaju po pitanju interesa više klubova za Andriju Balića, o kojemu talijanski mediji pišu hvalospjeve i uspoređuju ga s Blažom Sliškovićem i Andreom Pirlom.

Navodno su se nakon Valencije, koja je ljetos za njega navodno nudila pet milijuna eura, te Juventusa, koji je ove zime nudio dva milijuna i posudbu do ljeta u Hajduku, javili i Stuttgart i West Ham.

Posebno intrigira navodni interes West Hama, čiji je trener Slaven Bilić uživo gledao Balićev debi protiv njegovog tadašnjeg kluba Beşiktaşa. Kada je mladi Balić ulazio u igru, Bilić ga je pokroviteljski zagrlio, a Balić nam je kasnije otkrio kako mu je rekao da će ispeći janje ako zabije gol. Bilić je prijatelj s Balićevim ocem Ivanom, no ni taj interes još uvijek nije potvrđen iz Hajduka.

Iako je odigrao 26 od 32 utakmice Hajduka protekle jeseni, nije tajna da Balić nije zadovoljan prilikama koje mu ukazuje trener Burić, posebno ne činjenicom da je od 26 utakmica svega triput odradio svih 90 minuta.

Balića s Hajdukom ugovor veže sve do ljeta 2018. i sigurno ga se Brbić i Vučević neće tako lako odreći. U polusezoni je postigao četiri gola i tri asistencije, no osim njegove mladosti i nesporne kvalitete, Talijanima je očito posebno zanimljiv jer ih podsjeća na velikane poput Pirla i Sliškovića.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • moslavina995 04.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KnezDomagoj 04.01.2016.

    Gledam jučer tekmu između Totenhama i Evertona ikontam se zašto naši treneri ne rade na tjelesnoj spremi igrača. Kako oni trče Sunce ti žareno poljubim! 90+ minuta, ali gas do daske. Našim mladim igračima je pametnije da ostanu kući još dvije, tri sezone i dobrog kondicionog trenera da imaju, nutricionistu i sve što je već potrebno za top formu. Znanje i talent nam nisu upitni, ali kad gledaš kako to englezi rade....ufff. Vjerujem da bi i kod nas na stadionima više ljudi bilo da se igra sa malo više tempa.

  • tomicalomica 04.01.2016.

    Bilic bi u zimskom roku mogao dovesti Strinica koji je zapostavljen u Napulju te jos nekoliko bilih tica iz Hajduka koji tamo ne igraju ili su zapostavljeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare