To je to što me zanima!

'Na Pjaci nije suđen čisti penal, Marko mora dobiti više prilika'

Navijači Juventusa uvjereni su da je na Marku Pjaci napravljen prekršaj za penal u 90. minuti, no sudac je ostao nijem. Talijanski mediji pak kritiziraju Allegrija što Pjacu nije uveo u igru ranije
Vidi originalni članak

Massimiliano Allegri ne voli gurati mlade igrače u vatru, koliko god da su talentirani. Sjetite se samo kako je bilo s Alvarom Moratom prije dvije sezone ili Paulom Dybalom prošle sezone. Marka Pjacu čeka ista sudbina, kritiziraju trenera Juventusa talijanski mediji nakon neočekivanog remija bez golova sa Sevillom na otvaranju Lige prvaka.

Pjaca je u igru ušao u 86. minuti i u kratkom vremenu uspio 'skuhati' dvojbenu situaciju u kaznenom prostoru Seville za koju navijači torinske momčadi tvrde da je čisti penal.

Primio je jednu loptu u protivničkom kaznenom prostoru, pokušao se okrenuti prema golu i pucati, no srušen je s leđa. Njemački sudac Deniz Aytekin ostao je 'nijem'.

Mario Mandžukić utakmicu je odgledao s klupe, a Allegri je ovako komentirao svoju odluku:

- Uveo sam Marka Pjacu jer je njegova brzina opasnija od fizikalija Marija Mandžukića.

Mediji žale i što Miralem Pjanić, koji je ušao u 68. minuti, nije dobio više minuta u igri.

'Juventusu je jednostavno nedostajala kreativnost koju donosi Pjanić. Bez njega u prvih 11 Juve nije bio toliko opasan', pišu Talijani.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Marko N 18.09.2016.

    Mislio je da igra za dinamo

  • B68 15.09.2016.

    ko suza

  • frano6 15.09.2016.

    Penal, malo morgen

Komentiraj...
Vidi sve komentare