To je to što me zanima!

Talijani pišu: Perišić se ne vraća u Serie A, žele ga u Bundesligi

S milanskim Interom ima ugovor do 2022., ali Ivan Perišić (32) je prema pisanju talijanskih medija na izlazim vratima. Simone Inzaghi preuzeo je momčad i pitanje je što namjerava s Ivanom za kojeg već stoje u redu
Vidi originalni članak

Iako bi navijači voljeli da Ivan Perišić dođe u Hajduk te zajedno s Markom Livajom povede 'bile' u borbu za titulu, to zvuči pomalo nerealno. Mnogo realnije zvuči ono što tvrde talijanski mediji, a to je da bi se Ivan Perišić mogao vratiti u - Bayern! Bio je tamo na posudbi, ali na kraju se nisu odlučili ostaviti ga u svojim redovima.

STOTA UTAKMICA Perišić nakon jubileja: Ljut sam, mogao sam dati još koji gol...

No, izgleda da je došlo do preokreta. U bavarskom je dresu odigrao 35 utakmica i zabio osam golova uz deset asistencija, a izgleda da ga Julian Nagelsmann želi uklopiti u novi Bayern. Za Ivana je uvijek bilo interesa diljem Europe, svojevremeno se spominjao i Manchester United, a pitanje je kakva će biti situacija nakon Eura.

Ali oni nisu jedini zainteresirani jer ga želi i berlinska Hertha, ali pitanje je želi li Ivan igrati u klubu koji se prošle sezone borio za ostanak u elitnom rangu njemačkog ogometa, dok je na meti klubova koji igraju Ligu prvaka.

NA TRENINGU VATRENIH Ledeni bazeni kao lijek za umor: Reprezentativci se za Englesku pripremaju uz 100 kg leda

Bilo kako bilo, s 32 godine na leđima još ima par godina na vrhunskoj razini te su velike odluke pred Ivanom. No, prvo je tu Europsko prvenstvo gdje opet može 'nabiti' cijenu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • arow 10.06.2021.

    Inter mora prodati pola ekipe da se izvuce iz dugova,zato je Conte i otisao

  • samoja96 10.06.2021.

    oli nece u ajduka

  • 10.06.2021.

    zeli ga i Dinamo jer i u ovim godinama on je vredniji od 7 Livaja ali Perisic jos uvjek ima ponude vrhunskih klubova iz 5tice

Komentiraj...
Vidi sve komentare