To je to što me zanima!

Talijani tvrde: Juve ne vraća Pjacu, i Fiorentina se misli...

Juventus je Marka Pjacu za dva milijuna eura posudio Fiorentini, a 23-godišnjak je u 11 nastupa zabio tek jedan pogodak... Firentinci će ga zadržati do lipnja, no teško da će ga zadržati
Vidi originalni članak

Juventus je u srpnju 2016. godine doveo Marka Pjacu za 23 milijuna eura, a čini se kako, dvije i pol godine kasnije, torinski klub polako gubi strpljenje za 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, a ista je situacija i u Fiorentini, gdje ga je stara dama ove sezone poslala na posudbu, doznaje talijanski Goal.

Pjaca je ove sezone u 11 nastupa zabio tek jedan pogodak, a u nijednom od 11 nastupa ga trener Stefano Pioli nije na terenu zadržao svih 90 minuta. 

Iako ga Fiorentina ne misli vratiti nazad u Torino tijekom zimskog prijelaznog roka te je izgledno kako će ga zadržati do kraja sezone, nerealno je očekivati kako će klub iskoristiti opciju kupovine za 20 milijuna eura koja je dio dogovora o posudbi vrijednoj dva milijuna eura.

A ni u Juventusu nisu sigurni da ga žele...

Time se nastavljaju Pjacini problemi, koji ga prate sve od dolaska u Torino. U listopadu prve sezone u Italiji odmah se ozlijedio, i to na dva i pol mjeseca, a tek tri mjeseca nakon povratka, imao je ozljedu ligamenata u koljenu, čime je izgubio i sezonu.

Nakon povratka, poslan je na posudbu u Schalke, a tamo je u devet utakmica odigrao niti 400 minuta te zabio dva pogotka uz jednu asistenciju. Činilo se da bi ova sezona napokon mogla biti povratak na pravi put...

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • cimerrr 30.11.2018.

    Puno tih velikih talenata propadne,mada nikad ne reci nikad,možda proigra za koju godinu.

  • VivaLaSamke 30.11.2018.

    Marko, vrati se u Dinamo. Onda sve ispocetka. U svakom slucaju, sretno! Dobar ai igrac.

  • asterblistoc_1 30.11.2018.

    Ne pričajte gluposti kako je Pjaca napuhana vrijednost ... momak je bio čudo od igrača ... jedno prvenstvo je Dinamo dobio samo na njegovu kvalitetu ... povreda, psiha i mala minutaža ... treba imati i sreće i doći pod trenera koji ima vjere u tebe. Smijali smo se Petkoviću, a sad ga neki već guraju prema repki ... Pjaca, Rog, Halilović i Čorić bi se trebali vratiti u Dinamo ... govorim to kao navijač, ali sam siguran da bi ih Bjelica vratio u život ... i za dvije godine bi igrali opet u nekom od Evropskih klubova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare