To je to što me zanima!

Talijani vjeruju u Hrvatice: Sad doveli jednu od naših najboljih

Jedna od najboljih hrvatskih odbojkašica Lucija Mlinar (25), napravila je novi korak u karijeri. Iz redova njemačkog Dresdnera otišla je u talijansku Perugiu
Vidi originalni članak

Zagrepčanka koja je za hrvatsku reprezentaciju debitirala 2013. godine na Mediteranskim igrama ostvarila je svoj san. Lucija Mlinar (25) nova je članica talijanskog odbojkaškog kluba Bartoccini Perugia Volley.

- Otkad sam počela igrati odbojku san mi je bio doći igrati u Italiju. Kad sam dobila ponudu iz Perugie nisam dvaput razmislila. Talijanska liga jedna je od najboljih na svijetu i bit će to poseban osjećaj za mene. Velika je to prilika da pokažem svoju vrijednost i nadam se da ću biti od pomoći ekipi kako bi postigli vrhunske rezultate. Jedna čekam učiti od trenera i raditi s curama na visokoj razini - rekla je Lucija po potpisu ugovora. 

U Perugii je dosad igrala naša druga reprezentativka Ema Strunjak, koja je nedavno otišla u Vasas. No, Luciji će ostale suigračice sad pomoći u privikavanju na novu okolinu.

- Bila sam u Italiji nekoliko puta i nadam se da ću je sad bolje upoznati, ali nikad nisam bila u Perugii. Znam koliko se u gradu voli odbojka sa dvije ekipe u samom vrhu, a imam priliku ganjati vrhunske rezultate - zaključila je Lucija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rk10 09.06.2020.

    Miss.lucka , o isuse hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare