To je to što me zanima!

Talijanska legenda o Đokoviću: Novak ima psihičkih problema

OTROVNE STRELICE Panatta nije ljubitelj niti Srbina Novaka Đokovića kao niti Britanca Andyja Murrayja. Prvi po njemu ima psihičkih problema, a drugi je - predefenzivan da je to tužno
Vidi originalni članak

Bivši talijanski teniski as te osvajač Roland Garrosa 1976. Adriano Panatta oštro je 'udario' po najboljim tenisačima svijeta, naročito po Srbinu Novaku Đokoviću.

- Novak misli da je Bog. Ima problem zbog kojeg ne igra dobro. On ima 29 godina i 300 milijuna dolara na bankovnom računu, a angažirao je gurua koji svima obećava mir i ljubav. Ima psihičkih problema - rekao je Panatta pa opalio i po teniskom broju jedan u ovom trenutku, Andyju Murrayju:

- Murray je takav defenzivac da je to tužno.

Ipak, Roger Federer je u ovoj priči dobro prošao:

- Točno da prvi put poslije 14 godina Federer nije među najboljih deset. Ali, on već dugo ne igra - smatra Talijan.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • meanmotherfucker 14.11.2016.

    Kad imaš sve - Život nije zanimljiv. Nisu to nikakvi psihički problemi,več je to zasićenje a i godine stižu pomalo. I Federer je 2009 nakon RG pao u i igri i Rafa nakon 2013 Us Opena... Nema Nole nikakve motivacije. Zna da je za klasu-dvije trenutno ispred svih...

  • Spiljski 12.11.2016.

    Uf 300 mil. $ 😔

  • Delije_KNN 11.11.2016.

    Pa ko je ova dalabu?Svaka šuša sebi daje za pravo da sada kritikuje Novaka!Vrati se ti zemljače u rupu iz koje si ispuzao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare