To je to što me zanima!

Talijanski 'hulk' jedan je od najjačih nogometaša u Serie A: Jedem samo dvije namirnice

Osam godina ide u teretanu i jede samo piletinu i rižu. Odbija čak i odreske i tjesteninu. To je njegova rutina, rekao je brat talijanskog stopera koji je neslužbeno dobio titulu najsnažnijeg igrača u Serie A
Vidi originalni članak

Talijanski nogometaš Federico Baschirotto (26) igra za talijanskog prvoligaša Lecce te je u sjajnoj formi što pokazuje i na terenu. Iako je sa 16 godina dobio odbijenicu u Chievu, talijanski stoper nije odustao te sada stvara probleme i najboljim napadačima Serie A. 

Talijanski stoper čak je bio učinkovit i pred protivničkim golom. U prošlom kolu Romi je zabio gol, ali isti mu je poništen, a u posljednjih devet utakmica postigao je tri gola. 

Osim njegovih sjajnih izvedbi na terenu, gorostasni stoper postao je hit na društvenim mrežama nakon što je tijekom proslava gola počeo pokazivati isklesano tijelo. Na prvi pogled jasno je da Baschirotto van nogometnih terena većinu vremena provodi u teretani, a stoperov brat otkrio tajnu njegovog izgleda. 

- Opsjednut je fizičkim izgledom. Osam godina ide u teretanu i jede samo piletinu i rižu. Odbija čak i odreske i tjesteninu. To je njegova rutina - otkrio je brat Baschirottija koji je neslužbeno dobio titulu najjačeg igrača u Serie A.

Popularni Twitter račun FotMob je na zanimljiv način opisao 'talijanskog Hulka'. 

- Lecce ima kultnog heroja u obliku Federica Baschirotta. Čovjek Hulkove građe igrao je prije dvije sezone u trećem rangu, a sada izgleda kao da mu je Serie A dom - ističe FotMob.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mrTrobec 13.02.2023.

    Što kaže na njega Ćiro? Sine........

  • StrasniRash 13.02.2023.

    Jede samo griz i jaja.

  • Kompact Novi 13.02.2023.

    e moj pusa kad bi ti bio ovaki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare