To je to što me zanima!

Talijanski ministar sporta zna: Serie A nastavlja se u svibnju!

'Serie A? Nadamo se 3. svibnja da će se nastaviti', rekao je talijanski premijer sporta, a onda pojasnio i ostale detalje vezane za situaciju s COVID-19 zarazom koja je opasno zahvatila Italiju
Vidi originalni članak

Talijanski ministar sporta  Vincenzo Spadafora rekao je za domaće medije da bi se Serija A mogla nastaviti za nešto više od mjesec dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

RATKO RUDIĆ ZA 24SATA Talijani pokrenuli 'rent a dog': Da je Bono ovdje, smio bih van

-  Ukinuli smo sve poreze do 30. svibnja za sve sportske klubove kako i najam sportskih objekata. Srija a? Mogla bi se nastaviti 3. svibnja. Barem se tome nadamo - rekao je ministar pa nastavio:

UKUPNO 31.506 LJUDI ZARAŽENO U Italiji 2503 mrtvih, od jučer od korone umrlo još 345 ljudi

- Tada ćemo odlučiti hoće li to biti pred punim ili praznim tribinama. Naravno, tome ćemo dodati i Ligu prvaka i Europsku ligu koji će također biti u novome kalendaru  - rekao je pa zaključio kako je u ovom trenutku još uvijek rizik jako velik.

BEZ ZAVRŠNIH ISPITA U Italiji će 10.000 studenata postati liječnici zbog korone

- U narednih nekoliko sati sigurno će se razmatrati zabrana svih vanjskih aktivnosti. Moramo ljude natjerati da ostanu kod kuće. Ukoliko ne budu poslušali taj naputak, morat ćemo u potpunosti zabraniti kretanje - najavio je oštre mjere Spadafora.

Do kraja Serije A je preostalo da se još 12 kola i četiri zaostale utakmice. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sinjskidišpet85 18.03.2020.

    U znak solidarnosti za tisuće mrtvih nebi se trebalo nastaviti ova sezona.sve za lovu jel da?

  • Xyster 18.03.2020.

    Ovaj nije baš čist, odgađaju Roland Garros koji se trebao igrati početkom lipnja, a ovaj bi igrao ligu početkom svibnja. I to u državi gdje rapidno raste broj umrli.

  • Redovan 18.03.2020.

    Serie A... Ne znam za vas, ali to mi je najbolja liga, nekako ima svoju čar i šarm, a tek kad se sjetim svih legendi... Nadam se da će netko ove sezone skinut Juve sa trona :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare