To je to što me zanima!

Talijanski sportski sud smanjio je kaznu Conteu na 4 mjeseca!

Trener talijanskog nogometnog kluba Juventusa, Antonio Conte, vraća se na klupu "stare dame" još ove godine. Talijanski sportski sud srezao je kaznu s 10 na 4 mj.
Vidi originalni članak

Odluku da se Conteova suspenzija od 10 mjeseci, koju je dobio zbog saznanja o mogućem namještanju dvije utakmice Serije B dok je bio trener Siene, a nije prijavio, sreže na četiri, donio je Talijanski sportski sud (TNAS).

Po ovoj odluci suspenzija bivšem veznjaku Juventusa istječe 8. prosinca, što znači da će već idućeg dana sjediti na klupi "stare dame", koja će u sklopu 16. kola gostovati kod Palerma.

No, rezanje kazne ipak neće biti dovoljno da Conte iskusi vođenje momčadi u Ligi prvaka, ukoliko ista ne izbori osminu finala. Naime, Juve će posljednju utakmicu skupine igrati 5. prosinca u Donjecku protiv Šahtara.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ck1897 05.10.2012.

    Milanska mafija cuda moze izmislit, sreca da ima nekog pametnog u tom TNAS-u!

  • invisible123 05.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • LebronPetrovic 05.10.2012.

    Conte mi je prije bio jedan od najboljih talijanskih igrača !

Komentiraj...
Vidi sve komentare