To je to što me zanima!

Tange i kapica umjesto dresa: Sexy čestitka vruće Talijanke

Za redove ispred dvorane u gradiću na jugu Italije u kojem igra ekipa Murgije zaslužna je Valentina Vignali (25), finalistica Miss Italije 2010. godine koja je pojačala klub iz Santerama ove godine
Vidi originalni članak

Talijani obožavaju nogomet, pizzu i žene. Ne nužno tim redoslijedom.

Primjerice, na jugu Italije u gradiću Santeramo, po broju stanovnika u rangu Koprivnice, nogomet nije najgledaniji sport. Ne, to je košarka, i to trećeligaška.

Postoji jedan dobar razlog za to, a ima devet slova. Za redove ispred dvorane u kojoj igra ekipa Murgije zaslužna je Valentina (25), finalistica Miss Italije 2010. godine koja je pojačala klub iz Santerama ove godine.

Lijepa Valentina iskoristila je i ovo vrijeme ljubavi i mira kako svim svojim prijateljima i obožavateljima čiji broj raste iz dana u dan zaželjela sretan Božić. Naravno, u svom, polugolom, stilu. I neka je, blagdani su topliji u njenom društvu. 

 

Valentina Vignali počela je igrati košarku sa sedam godina, a debitirala je u drugoj talijanskoj ligi. Promijenila je nekoliko klubova, a u međuvremenu je završila manekensku školu u Milanu i nastavila se paralelno baviti košarkom i manekenstvom.

Talijanka visoka 183 centimnetra uspješno balansira između dvije ljubavi, a uz to stigne i gotovati u emisijama i pozirati za časopise.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mata iz inata zvan Texas 27.12.2016.

    To neznas bi ju lizo ili uvatio odo straga .

  • montello 26.12.2016.

    vrućeeeeeeee

  • tomicalomica 26.12.2016.

    Ja bi ju isto poderao ko članak o M Pupovcu u večernjem listu

Komentiraj...
Vidi sve komentare