To je to što me zanima!

Tanki su živci Fabija Coentraa: Sukobio se s trenerom i otišao

Temperamentni branič Benfice, Fabio Coentrao, sukobio se s trenerom Jorgeom Jesusom. Žestoka svađa među dvojicom odigrala se tijekom subotnjeg treninga
Vidi originalni članak

Kako javlja portugalski list Correio da Manha, nakon žestoke svađe s trenerom igrač je napustio trening i svoje suigrače.

Coentraou burna reakcija i svadljiv karakter sigurno neidu u prilog pogotovo u vrijeme transfera kada se spominje njegov potencijalni transfer u madridski Real.

Coentrao, koji je u Benficu stigao iz Rio Avea 2007. godine, dosad je govorio kako je sretan u Benfici, te da ne bi pristao na odlazak u niti jedan drugi klub izuzev Real Madrida, u čijim redovima igraju njegovi sunarodnjaci Cristiano Ronaldo, Ricardo Carvalho i Pepe, a kojeg vodi karizmatični Jose Mourinho.

Donedavno je izgledalo kako je taj transfer prilično izgledan. No, zapelo je na pregovorima, jer je Real odbio platiti 30 milijuna eura visoku odštetu koja stoji u klauzuli prijevremenog raskida Coentraoovog ugovora kojim je vezan za Benficu 2016. godine. Njegov sadađnji klub  odbija pristati na ponudu od 15 milijuna eura plus Lassanu Diarru ili Fernanda Gaga.

Sve to je Coentraa prilično frustriralo. Očito je postao nervozan što je zorno manifestirao i svađom s trenerom na treningu...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Neymar11 03.07.2011.

    Fabio Coentrao želi samo u Real Madrid, odbio je Chelsea,Liverpool !!!

  • slavko00001 03.07.2011.

    tko god da toliku lovu za tog lika je totalni idiot...

  • torcida - baška voda 03.07.2011.

    taj mi miriše na MILAN

Komentiraj...
Vidi sve komentare