To je to što me zanima!

Tata: Da sam ja Messi, davno bih rekao zbogom 'gaučima'

Jednog dana sve te kritike će mu dosaditi, dići će ruke i sve poslati kvragu. A onda ćete plakati, komentirao je Manu Ginobili brojne kritičare Messijeve igre u domovini
Vidi originalni članak

Kritike na račun igara Lea Messija u dresu Argentine iz godine u godinu sve su žešće. Navijači 'gauča' zamjeraju jednom od najboljih nogometaša svih vremena da puno bolje igra u klubu no u reprezentaciji. A izbornik Tata Martino kaže kako će i Leo jednog dana izgubiti strpljenje s brojnim uvredama.

- Da sam ja Messi, odavno bih prestao igrati za Argentinu i igrao bih samo za Barcelonu. Priče o njegovom umirovljenju u reprezentaciji su frustrirajuće, ali razumljive - rekao je Martino te se okrenuo navodima kako su u Barceloni zabranili Messiju da igra prijateljske utakmice za Argentinu:

- Nikad nitko to nije tražio. Nikada niste čuli nešto o tome ni od mene, ni od Messija, ni predsjednika saveza. Ma ne želim pričati o tome. Svi oni koji kritiziraju Messijeve igre ne zaslužuju komentar. Sve te kritike nakon finala Copa Americe nemaju previše smisla.

Na nepravedne kritike na račun Lea u domovini upozorio je prije tjedan dana i argentinski NBA košarkaš Manu Ginobili.

- Pa taj dečko je zvijer, odveo nas je do dva finala u posljednja dva natjecanja. Nije baš normalno kritizirati naš najvrijedniji dragulj. A jednog dana sve će mu to dosaditi, dići će ruke i sve poslati kvragu. A onda ćete plakati - rekao je košarkaš San Antonio Spursa.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • strmi007 06.08.2015.

    Nema Xavia i Iniestu

  • sena2 05.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sena2 05.08.2015.

    Jao evo počele su dosade Messi,Ronaldo i u nedogled..Droga je nezgodna stvar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare