To je to što me zanima!

Tata, kupi mi auto: Čilić osvojio Mercedes i poklonio ga sinčiću

Spavali smo supruga i ja sa sinom cijeli turnir, a zaplakao je samo večer uoči finala. Ovo mu je prvi turnir i nema sumnje da je ovo njegov trofej. Zato će i dobiti auto, rekao je Marin
Vidi originalni članak

Tri godine nakon što je u finalu Queen'sa pobijedio Novaka Đokovića, Marin Čilić (32) opet je osvojio ATP turnir na travi. Hrvatski tenisač u Stuttgartu je srušio Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea 7-6(2), 6-3 za sat i 48 minuta igre.

POGLEDAJTE VIDEO: Marin i Baldo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na tribinama je bila supruga Kristina uz 16-mjesečnog sina Baldu. Marinu su čestitali nakon meča, a mališa je dobio i poseban poklon: Merdedesa koji su uručili organizatori.

- Ovo je prvi put da sam putovao sa suprugom i sinom Baldom, koji je bio prisutan tijekom čitavog turnira. Spavali smo u istoj sobi. Jedini put kad je zaplakao bilo je večer pred finale. Izgleda da je bio uzbuđen zbog velikog meča - nasmijao se Marin i dodao:

- Onda ga je moja supruga izvela u šetnju, pa je bili izvan stana od ponoći do dva ujutro. Pustili su me da spavam, što je bilo sjajno.

Čilić nije imao dvojbe kome će ključevi od auta.

- Ovo je njegov naslov. Prvi put je došao na turnir i odmah je došao do trofeja. Zato će i dobiti automobil...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Antikradeze 14.06.2021.

    Ritko pristojan ercegovac

  • dusansk 14.06.2021.

    Cestitke ! Izabrao je samo los dan za titulu. Ostao je u seni titule najveceg od najvecih...

  • lajh1985 13.06.2021.

    gdje su sad oni ljudi sto su govorili da bi se on trebao povuci.Moje misljenje je da ako bi mogao biti konstantan sad tokom ljeta  ima sanse da se vrati u top 20

Komentiraj...
Vidi sve komentare