To je to što me zanima!

Tata Pamić: Alen je pao nakon što mu se zamantalo u glavi...

Igrač Istre Alen Pamić treći se put u karijeri srušio u nesvijest. Kao i u prethodna dva puta, liječnički nalazi pokazali su da je s Alenom sve u redu! Mora na pretrage
Vidi originalni članak

Alen je bio u bolnici na pregledima, ali liječnici su mi rekli da su svi nalazi, od A do Ž, u redu. Bili smo kod najboljih stručnjaka i svi tvrde da je Alen potpuno zdrav, rekao je tata Igor.

Alenu je pozlilo u 17. minuti utakmice protiv Lokomotive. Pao je na zemlju. Igrači su odmah dotrčali, a neki su od straha rukama pokrili lice. Srećom, Alen se brzo podigao te samostalno odšetao s terena.

- Sad ćemo ga poslati u Milano da vidimo što kaže tamošnji glavni kardiolog. Iako, ne razumijem. Alen je već bio kod njega i on je rekao da može igrati bez problema, da je sve u redu. Nedavno smo opet bili kod njega i opet je ponovio da su Alenovi nalazi apsolutno u redu - otkrio je otac Igor.

Alen je prvi put pao u nesvijest dok je igrao u Belgiji. Uoči susreta Standarda i Waregema, u listopadu 2010., Alen se na zagrijavanju srušio.

- U Liegeu je bila riječ o izgladnjivanju. Imali su u klubu nekog nutricionista koji je svima, uključujući i Alenu, prepisivao neku prehranu. No bilo je to izgladnjivanje, ne prehrana. Izgubio je pet, šest kilograma u nekoliko dana i to se moralo reflektirati. Ne može ni automobil voziti ako nema goriva - otkrio je Igor.

Drugi put Alenu je pozlilo u lipnju 2011. u Žminju. Pao je u nesvijest, no, srećom, liječnici su brzo intervenirali i Alen je bio u redu.

- Naglo mu se zamantalo i samo se srušio. Svaki od nas bi za svoju djecu sve napravio da budu zdrava i sretna. Alen je obavio niz pregleda koji potvrđuju da je u temelju zdrav, a sada ćemo opet obaviti magnetsku rezonancu svakog dijela tijela da bude sve jasno. Nema teorije da Alen krene u pogon prije nego što to liječnici dopuste - rekao je Igor.

Jutro poslije utakmice bio je kod sina u bolnici. Nalazi su opet bili u redu, kao i prethodna dva puta. No negdje dolazi do “kratkog spoja"...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • jure_zd 20.02.2013.

    Cccc ambicija njegovog roditelja koštati ce ga glave ni prvi ni zadnji....

  • Brzopoteznik 18.02.2013.

    kad su nalazi uredu ako su uredu onda je to slučaj za doktora housea.....

  • Unclejoe 18.02.2013.

    Molimo dr. Housa da se hitno nacrta u Puli, nek povede i onog garavog, a mladu doktoricu nek pošalje u Split pošto se i ja nekako loše osjecam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare