To je to što me zanima!

Tata Szczesny: Mertesacker je pokretljiv gotovo kao nosorog

Otac Arsenalova golmana oštro je kritizirao obranu Arsenala, ali i struku londonskog kluba. Posebno se okomio na visokog njemačkog stopera Pera Mertesackera
Vidi originalni članak

Wojciech Szczesny trpi teške napade engleske javnosti nakon što je označen kao jedan od glavnih krivaca u porazu Arsenala od Southamptona 1. siječnja. Kao šlag na tortu stigla je informacija da je nakon utakmice zapalio cigaretu u svlačionici. Nakon svega javio se Szczesnyjev otac koji je fokus prebacio na teren.

- Napravio je pogrešku kod prvog gola Southamptona, istrčao je previše, no, molim vas, pogledajte obranu Arsenala . Pa to je katastrofa kako ti dečki igraju , no iz nekog razloga nitko ne obraća pažnju na to - otvorio je paljbu Maciej Szczesny, bivši poljski reprezentativni golman.

- Koscielny je morao odmah ići braniti leđa golmanu, a Per Mertesacker trebao je stati na gol liniju. No na žalost nisu to napravili i niti malo nisu pomogli Wojciechu, a Mertesacker je pokazao da je pokretljiv poput nosoroga .

Tata Szczesny se onda okrenuo i stručnom stožeru Arsenala .

- Wojciechu treba netko tko će s njim kritički analizirati utakmicu, ali da sve ostane pozitivno. Netko ga mora podržati, a u Arsenalu to ne čine. S druge strane kompletna obrana 'topnika' je sramotna .

Idi na 24sata

Komentari 27

  • strmi_2 08.01.2015.

    StoPer MerteSucker :-)

  • arsenal 19 08.01.2015.

    Dobro kaze,Wenger igra 4 natjecanja s 2 stopera.Neki problemi u glavi.

  • strmi007 08.01.2015.

    Otkria je toplu vodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare