Obavijesti

Sport

Komentari 27

Tata Szczesny: Mertesacker je pokretljiv gotovo kao nosorog

Tata Szczesny: Mertesacker je pokretljiv gotovo kao nosorog
2

Otac Arsenalova golmana oštro je kritizirao obranu Arsenala, ali i struku londonskog kluba. Posebno se okomio na visokog njemačkog stopera Pera Mertesackera

VIDEO

Wojciech Szczesny trpi teške napade engleske javnosti nakon što je označen kao jedan od glavnih krivaca u porazu Arsenala od Southamptona 1. siječnja. Kao šlag na tortu stigla je informacija da je nakon utakmice zapalio cigaretu u svlačionici. Nakon svega javio se Szczesnyjev otac koji je fokus prebacio na teren.

- Napravio je pogrešku kod prvog gola Southamptona, istrčao je previše, no, molim vas, pogledajte obranu Arsenala . Pa to je katastrofa kako ti dečki igraju , no iz nekog razloga nitko ne obraća pažnju na to - otvorio je paljbu Maciej Szczesny, bivši poljski reprezentativni golman.

VIDEO

- Koscielny je morao odmah ići braniti leđa golmanu, a Per Mertesacker trebao je stati na gol liniju. No na žalost nisu to napravili i niti malo nisu pomogli Wojciechu, a Mertesacker je pokazao da je pokretljiv poput nosoroga .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tata Szczesny se onda okrenuo i stručnom stožeru Arsenala .

- Wojciechu treba netko tko će s njim kritički analizirati utakmicu, ali da sve ostane pozitivno. Netko ga mora podržati, a u Arsenalu to ne čine. S druge strane kompletna obrana 'topnika' je sramotna .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu