To je to što me zanima!

Tata, u finalu smo! Naši junaci trče, plaču, skaču, van sebe su

Prštale su emocije na parketu Tele2 Arene nakon što je Hrvatska izbacila Norvešku nakon četiri produžetka u polufinalu rukometnog Eura. Igor Karačić poletio je u zagrljaj najbližih
Vidi originalni članak

Kad je Željko Musa zabio za pobjedu u posljednjim sekundama 80. minute krajnje dramatične utakmice Hrvatske i Norveške u polufinalu rukometnog Eura u Stockholmu, naši rukometaši bili su izvan sebe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Musa je trčao i raširio ruke kao da leti, Igor Karačić poletio je među navijače i svoju obitelj, djecu i suprugu Anu, potom i uzeo sinčića u ruke, Domagoj Duvnjak nije mogao stajati od iscrpljenosti...

Plakali su i Musa, i David Mandić, i Marin Šipić, pogodila je ova drama i izbornika Linu Červara, autora velikog uspjeha. Emocije su prštale na sve strane.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je sve to izgledalo, pogledajte kroz objektiv Pixsellova fotoreportera Luke Stanzla.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Irving 25.01.2020.

    Pa ovo ko da smo pobijedili u ratu. Malo se pretjeruje. Pa nije ovo prva pobjeda u povijesti, a niti je zadnja. Bilo ih je više i većih. . Čemu tolika hajka. Valjda su se sada uključili i hercegovci.

  • balic1 25.01.2020.

    Svaka cast decki

  • BarunMunchausen 25.01.2020.

    Znao sam u svakom trenutku da pobjeđujemo. Njihov vratar je radio takve podcjenjivačke grimase da ih je to koštalo. Nisu nas mogli pobijediti uz silni vjetar u leđa od sudaca. Onaj faul na Duvnjaku bi i slijepac vidio ali bog sve na kraju dovede u ravnotežu. Chealsea je bio besramno pokraden protiv barce u Londonu a Drogba isključen da bi iduće godine u finalu protiv Bajerna u Minhenu zabio odlučujući gol iz jedanaesterca i to zadnja serija i osvojio LP. Lopovluk na duge staze ne igra. Španjolci neće moći izdržat samo im treba nametnut žestok tempo uz puno guranja. Francuski recept osvajanja titula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare