To je to što me zanima!

Tatar razbjesnio 'Horde zla': Poderao i bacio dres Sarajeva

Izvinjavam se suigračima, navijačima i cijelom klubu. Kada igrate srcem i borite se na terenu neke stvari vas jako pogode. Sve se desilo u afektu i tek kasnije sam postao svjestan svega, ispričao se Tatar
Vidi originalni članak

Benjamin Tatar u karijeri je igrao za nekolicinu hrvatskih kluba. Nastupao je za Cibaliju, Novigrad, Goricu i Slaven Belupo, a 26-godišnjak trenutačno nosi dres FK Sarajevo.

POGLEDAJTE VIDEO: Boro Primorac u Hajduku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tatar je ove sezone u odličnoj formi te je u 16 utakmica zabio osam golova i podijelio četiri asistencije, a u utakmici protiv Veleža u Vrapčićima Sarajevo je remiziralo s Veležom 0-0, s tim da su solidan dio drugog poluvremena igrali s deset igrača.

Isključeni igrač bio je upravo Tatar koji je u 65. minuti napustio teren nakon što je pokupio dva žuta kartona u dvije minute. Sudac mu je potom pokazao put u svlačionicu, a bijesni Tatar pocijepao je dres Sarajeva te ga potom bacio na ulazu u tunel.

Tim potezom razbijesnio je brojne navijače Sarajeva, no potom se ispričao na Instagramu.

- Izvinjavam se suigračima, navijačima i cijelom klubu. Kada igrate srcem i borite se na terenu neke stvari vas jako pogode. Sve se desilo u afektu i tek kasnije sam postao svjestan svega. Naravno to nije nikakvo opravdanje. Puno pobjeda je iza nas, još vise ispred. Idemo dalje zajedno, jači nego ikad - poručio je Tatar.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kirbi78 29.11.2020.

    "Horde zla" koje ime

  • cicinakitu 28.11.2020.

    Aj ti lijepo trazi posao dok se jos mozes zaposliti na bausteli, vise ces ustedjet za kasnije nego muvajuc se po ovim nabrojanim klubovima, zar nisi primjetio da si los za neke vece domete

  • potparol .at.fr 28.11.2020.

    Jos jedan dokaz inteligencije nogometasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare