To je to što me zanima!

Tek 5 dana nakon ozljede Messi odradio lakši trening

Messi je napravio prvi korak na putu povratka. Trenirao je prvi puta od ozljede po individualnom programu, potvrdila je Barcina službena stranica
Vidi originalni članak

U petak se, pet dana nakon ozljede gležnja, treninzima vratio Lionel Messi. Ipak, argentinska nogometna zvijezda trenirala je samostalno, izvan kruga momčadi, nižući krugove na La Masiji.
"Lionel Messi je napravio prvi korak na putu povratka u petak. Trenirao je po prvi puta od ozljede, po individualnom programu", potvrdila je vijest Barcelonina službena internetska stranica.
Messi je, podsjetimo, na nosilima iznesen s nedjeljnog susreta u kojem je njegova Barcelona slavila 2-1 pobjedu protiv madridskog Atletica u trećem Primerinom kolu. Razlog tomu bio je nesmotren, silovit start češkog braniča Tomaša Ujfalušija koji samo srećom nije završio puknućem Messijeve noge. Iz Barcelone su još u ponedjeljak najavili da će oporavak najboljeg nogometaša svijeta trajati barem dva tjedna, a budući da ligamenti gležnja nisu pretrpjeli veću štetu, ohrabrujuće vijesti Messi je navijačima ponudio dobre vijesti u petak - vježbajući.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gallaz 24.09.2010.

    tek pet dana nakon ozljede. . . ne trebo je vec sljedece jutro ic trcat. . .

  • boixos os 24.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Shady 24.09.2010.

    Messi je najbolji igrač današnjice,a Barcelona najbolji klub zadnjih 5 godina i igraju najljepši nogomet ikad viđen,zato se o njima priča...

Komentiraj...
Vidi sve komentare