To je to što me zanima!

Tek stigao u Lille, a već odlazi? Napoli zagrizao za Bradarića

Napoli je ove sezone u problemima, a nije ih uspio riješiti niti veliki Carlo Ancelotti kojemu su se Talijani zahvalili na suradnji, a na njegovo mjesto doveli Gattusa koji prvo želi novog lijevog beka...
Vidi originalni članak

Ghoulamu je vrijeme u Napoliju isteklo, piše Corriere dello Sport. Na njegovo mjesto dolazi bivši Hajdukov igrač, Domagoj Bradarić. Prema njihovom viđenju, Domagoj ima dobre fizičke predispozicije i tehnički je sjajno potkovan, a Napoli i Lille su u dobrim odnosima. 

Navodno bi Bradarić u Napoli trebao stići već u zimskom prijelaznom roku jer se novom treneru Gennaru Gattusu žuri u klub dovesti i novog lijevog beka, ali i novog veznjaka. I on bi mogao stići iz Lillea, a radi se o Boukaryju Soumareu. 

STIŽE GATTUSO? Odveo Napoli u playoff LP pa je dobio otkaz: Ancelotti je bivši!

Podsjetimo, Bradarić je u Francusku stigao na ljeto, a ove sezone za Lille nastupio 16 puta te je jednom asistirao. Lille kupio od Hajduka za nešto manje od sedam milijuna eura.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Gattuso uspjeti u svojim naumima te koliko će oni pomoći slavnom klubu izranjenom od krize nastale nakon svađe igrača i predsjednika Aurelia de Laurentiisa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • domagoj264 13.12.2019.

    Kakav Napoli ,ostani tu i bori se

  • BlackRonsky 13.12.2019.

    Ma daj, Napoli je klub koji kao da ima misiju kupit mlade hrvatske igrače i zarobit ih na klupu..

  • mestar 12.12.2019.

    Neznam koliko ima istine ali mislim da mu Napoli nebi bio najbolja opcija u ovome trenutku za razvoj karijere. Je jedan od tih za koje mislim da je stvarno dobar i ima potencijal da se razvije u vrlo dobar i izbori se za mjesto u vecem klubu lige petice gdje dobar nije dovoljno. Sve ispod vrlo dobar i odlican je nedovoljno na tom levelu medu takvima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare