To je to što me zanima!

Temišvar slavio 2-1, kod Ajaxa Belgijci dobili 3-1

Dinamo je u Maksimiru izgubio 2-1 od rumunjskog Temišvara, istovremeno je Anderlecht slavio kod Ajaxa i još jedna europska priča je završila...
Vidi originalni članak

DINAMO: Butina - Etto, Kovač, Lovren, Ibanez (od 72. Tomečak) - Vrdoljak, Badelj - Morales (od 83. Kramarić), Sammir, Mandžukić - Slepička (od 72. Sivonjić).
TEMIŠVAR: Taborda - Mera, Nibome, Scutaru - Stancu, Curtean (od 75. Goga), Alexa, Bourceanu, Maxim - Bucur, Parks.

Već na samom početka Slepička je odlično pucao, no loptu je iz samog desnog donjeg kuta izvukao golman Taborda. Nakon kornera Dinama nova gužva, no 'modri' se igrači nisu snašli i lopta je otišla u aut. U sljedećih pet minuta tri opasne šanse imao je Temišvar. Prvo je Butina spasio izlaskom nakon pogreške Lovrena, a potom je Bourceanu zakomplicirao pred golom. Još je i Parks poslao opasnu loptu u peterac, ali tamo nikoga nije bilo.
Sjajno je pucao u 12. minuti Sammir nakon što je lopta preletjela cijelu obranu Temišvara, no golman Taborda odbio je u korner, kojeg je glavom pucao Mandžukić. Ravno u Tabordine ruke.
ANDERLECHT POVEO! U tom trenutku, nakon samo 13 minuta igre, Anderlecht je poveo u Amsterdamu golom Lukakua, koji je zabio svoj prvi gol u Europskoj ligi.
U 17. minuti Mandžo je nabacio s desne strane, Badelj na loptu išao glavom, no zakasnio je za dijelić sekunde...
ANDERLECHT POVISIO! Nakon 22 minute Dinamovi europski snovi su se urušili. Oleguer je pogriješio, Lukaku zabio za 2-0.
A u 27. minuti nova šansa za Dinamo, Etto je lijepo s desne strane ušao u šesnaesterac, dao povratnu loptu, ali - nikome!  Novi pokušaj Sammira, koji se probio kroz obranu Rumunja, no pucao je ravno u ruke Taborde. Dvaput se u poljsednja dva napada Dinama po desnoj strani napada 'sjurio' Slepička, no u obja navrata odlično je reagirao golman Rumunja.
ANDERLECHT 'UBIO' NADU! Što radi Ajax, to je nemoguće... Tri komada primili su u 43 minuta od Anderlachta, a nakon Oleguera 'antidinamovskoj' kampanji pridružio se i ostatak smušene obrane. Legear je zabio nakon nekoliko pogrešaka obrane...

Počeo je drugi dio u Maksimiru bez promjena u sastavima.
Dinamo je na otvaranju nastavka dominirao, više imao loptu, ali na prvu šansu čekalo se do 57. minute. Sammir je ubacio iz kornera u gužvu u petercu. Do lopte je došao Lovren, no pucao je previsoko.
Što je sada obranio Taborda... Iz slobodnjaka je sjajno opalio Luis Ibanez, no golman Temišvara je skinuo. Lopta se opet odbila do Lucha, još jedanput je snažno pucao, ali Taborda je opet spasio.
Na drugoj strani je odmah potom, u 65. minuti, nemoguće uspio promašiti Curtean. Bio je sam na pet metara, ali lopta je otišla iznad Butinina gola.
TEMIŠVAR VODI!!! Bucur je zabio i Dinamo od 67. minute gubi 1-0. Lopta je došla s lijeve strane, Ibanez je nespretno reagirao i Bucur je pogodio. Dinamo je blijed i nemoćan...
AJAX SMANJIO! Igrala se 77. minuta utakmice u Amsterdamu kada je Urby Emmanuelson barem donekle umanjio sramotu svoje momčadi. Anderlechtu je i 3-1 sjajno...
DINAMO IZJEDNAČIO!!! U 80. minuti Scutaru je napravio uslugu napadačima Dinama. Kad ne mogu zabiti oni, može on. Morales je pronašao Sivonjića, on pucao, a branič Temišvara zbio.
TEMIŠVAR OPET POVEO!!! Samo četiri minute Dinamo je imao bod, igrač s Temišvarove klupe, Goga, zabio je za 2-1 nakon što je netko iz obrane loše odbio loptu. Goga ju je dočekao na šut.

Završile su obje utakmice:
Dinamo - Temišvar 1-2, Ajax - Anderlecht 1-3.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • aladdin 17.12.2009.

    Dinamovi igrači, struka i uprava su preplačeni s tim da je uprava još i lopovska tako da mi ih nije uopće žao. još mi je drago i to što nisu zaradili ni kune od karata. koliko su stručni i sposobni najbolje govori i ovj rezultat.

  • JAX 17.12.2009.

    najlakse je opalit po sucima i uefi i nazalost tako nikad necemo napredovati

  • SPQR16 17.12.2009.

    ha,ha,ha,ha.ovo je najzanimljivija vijest.dinamo izgubio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare