To je to što me zanima!

Teodosić: Amerikanci su sjajni košarkaši, ali nisu nepobjedivi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obrana, odlučnost i nevjerojatna želja. To su tri stvari koje su nas nosile do finala. SAD? Amerikanci su sjajni, ali nisu nepobjedivi, rekao je čudesni Miloš Teodosić
Vidi originalni članak

Miloš Teodosić nosio je Srbiju u polufinalu protiv Francuske. Sjajni Teodosić zabio je 18 koševa u prvih 16 minuta susreta, utakmicu je završio s 24 koša, trice je pucao pet od sedam, za dvicu je gađao 4/5.

- Uh, za mene su ovo najteže utakmice. Povedeš 17,18 razlike i onda se moraš braniti. Nekako se opustiš. No prezadovoljan sam. Nemam snage ni veseliti se - rekao je Teodosić nakon utakmice.

Srbija je pobijedila Francusku 90-85 i za zlato na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj borit će se protiv moćnog SAD-a. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 21 sat. Francuska i Litva u subotu (18 sati) bore se za broncu.

- Obrana, odlučnost i nevjerojatna želja. To su tri stvari koje su nas nosile do finala. SAD? Sjajni su, ali nisu nepobjedivi. Nadam se da mi pobjeda protiv Francuske neće biti najveća pobjeda u karijeri. Ostavimo nešto i za nedjelju - dodao je sjajni Teodosić.

Đorđević: Momci su fenomenalni

Zaslužili smo finale. Igrali smo sjajno. Ovo je momčadska pobjeda, igramo kao prava momčad, rekao je srpski izbornik Aleksandar Đorđević i dodao:

- Ma, moji dečki su fenomenalni. Hvala im na svemu.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • sportsssss 14.09.2014.

    Srbi su Amere već dobili, ovu ekipu, 2007. na svetskom prvenstvu do 19 godina, Srbi su osvojili Zlato, tada je za Srbiju igralo par igrača iz ove ekipe, kao i za Amere! Sve je moguće i danas, privukli su mi pažnju snimci iz svlačionice, koja hladnokrvnost i kako su opušteni, kao da predosećaju nešto veliko večeras da će da se desi! tu su s njima najveći bogovi košarke Dejan Bodiroga, Vlade Divac, koji su već bili svetski prvaci i pobeđivale Amere, naravno i selektor Saša Đorđević!

  • sportsssss 14.09.2014.

    Srbi su Amere već dobili, ovu ekipu, 2007. na svetskom prvenstvu do 19 godina, Srbi su osvojili Zlato, tada je za Srbiju igralo par igrača iz ove ekipe, kao i za Amere! Sve je moguće i danas, privukli su mi pažnju snimci iz svlačionice, koja hladnokrvnost i kako su opušteni, znaju da mogu, i kao da predosećaju nešto veliko večeras da će da se desi! tu su s njima najveći bogovi košarke Dejan Bodiroga, Vlade Divac, koji su već bili svetski prvaci i pobeđivale Amere, naravno i selektor Saša Đorđević!

  • karton 14.09.2014.

    Je li ovo srpski ili hrvatski portal ? Imate li vi u Srbiji portale ili jos niste na tom nivou ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare