To je to što me zanima!

Terry pod istragom: Prijeti mu čak i izgon iz reprezentacije...

Čelnici QPR-a žalili su se FA-ju zbog navodnog rasističkog vrijeđanja Johna Terryja na račun Antona Ferdinanda. Igraču Chelseaja prijeti oduzimanje kapetanske vrpce
Vidi originalni članak

Engleski nogometni savez u utorak je pokrenuo istragu protiv igrača Chelseaja Johna Terryja zbog navodnog rasističkog vrijeđanja suparničkog igrača Antona Ferdinanda na utakmici s Queens Park Rangersom u nedjelju, piše britanski The Sun.

Podsjetimo, kapetan engleske reprezentacije, prema raspoloživim snimkama, je rasistički uvrijedio, tamnoputog Ferdinanda nazvavši ga 'j.....m crnom p....m'.

Odmah nakon utakmice Terry je demantirao optužbe rekavši da je odmah u svlačionici raščistio stvari s bratom Rija Ferdinanda uz obrazloženje da je vikao na njega, ali nije koristio rasistički rječnik.

No, to nije zanimalo i Queens Park Rangers koji je cijeli slučaj prijavio FA-u i policiji.

FA bi se u novonastaloj situaciji mogao jako kompromitirati jer Terryju prijete oduzimanjem kapetanske vrpce, samo sedam mjeseci nakon što su mu je ponovo vratili nakon što mu je oduzeta zbog seks-afere.

No, navodno su FA-u dojadili Terryjevi ispadi te mu, prema pisanju The Suna, čak prijeti izgon iz reprezentacije!

Anton Ferdinand se još nije službeno oglasio nakon incidenta, ali izvori iz QPR-a tvrde da igrač nakon incidenta nije shvatio što mu je Terry točno rekao, no nakon što je pogledao kontroverzne snimke na kojem ga igrač Chelseaja vrijeđa, potpuno je poludio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SeadLadjarevic 26.10.2011.

    Naravno da ce Englezi diskati Terry jer je to narod koji postuje svoju ali itudju tradiciju,kulturu i zakone.Sportas takvog kalibra ne smije si to dozvoliti.Sram ga bilo.Odmah ga istjerati iz sporta a ne ulizivati se takvima ili onima koji po nalogu politicara udju na nogometni teren da bi napali suparnike jer su druge nacionalnost.da mislim na ekipu Zrinjskog i onda se nadju njima slicni da ih kobajagi maloosude malo kazne.

  • Adolf Hilter 26.10.2011.

    Ma Terry ja kralj...još ako mu je stvarno nešto dobacija onda je još veći...

  • The pope 26.10.2011.

    očito samo bijelci vrijeđaju crnce, crni vjerojatno nikad u povijesti nisu rasno vrijeđali bijelce ni azijate...a ako je i to rekao, vjerojatno mu je izletjelo u naletu bijesa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare