To je to što me zanima!

Terry tuži indijsku vladu jer je njegova slika na kutiji cigareta

Fotografija engleskog nogometaša, doduše zamućena, nalazi se na kutiji cigareta uz antipušačke slogane. U ministarstvu zdravstva ne znaju kako se to dogodilo
Vidi originalni članak

Nogometaš Chelseaja John Terry podnio je tužbu protiv indijske vlade, koja je odobrila, i indijske tvrtke, koja proizvodi cigarete, jer su na kutijama cigareta uz antipušačke slogane stavili njegovu fotografiju!

– Fotografija našega klijenta korištena je bez njegova znanja i pristanka. Naš odvjetnički tim podnio je zbog toga tužbu – objavila je tvrtka koja zastupa Terryja.

Spornu je fotografiju za cigarete napravila je indijska uprava za javni publicitet, a odobrilo ju je indijsko ministarstvo zdravstva. Oni očito nisu našli ništa sporno u tome da se za antipušačke slogane posluže likom i djelom engleskog nogometaša.

Ipak, u ministarstvu zdravstva se ograđuju navodeći da ne znaju kako je Terryjeva fotografija dospjela na kutije cigareta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LongliveUSAforever 04.01.2012.

    Indijsci ce sa zadovoljstvom plaititi odstetu jer ce visestruko zaraditi na reklami zbog kontroverznog slucaja i zanimanja milijardskog auditorija u Indiji i Britaniji,,,korist ce biti puno veca od stete,,,to su igre koje mi ne mozemo svatiti.

  • scrappy 03.01.2012.

    nek mi netko objasni zasto bi itko stavljao zamucenu sliku nekog poznatog.. pa to je navlacenje problema.. ak vec mutis stavi nekog drugog i miran si nekog random

  • misterRF 03.01.2012.

    imam neki filing kad gledam ovog terrya da je neka seljacina od čovjeka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare