To je to što me zanima!

Teška odluka: Vedran Runje i Akale kažnjeni zbog sukoba

Verbalni sukob Vedrana Runje i Akalea prerastao je u fizički, no suigrači su ratoborni dvojac ubrzo razdvojili. Obojica su kažnjeni, ali nije rečeno na koji način
Vidi originalni članak

Rumunjski trener na klupi francuskog nogometnog prvoligaša Lensa Laszlo Bölöni objasnio je kako su dvojica igrača koja su se sukobila tijekom prošlosubotnjeg treninga primjereno sankcionirani...

Podsjećamo, riječ je o hrvatskom reprezentativnom golmanu Vedranu Runji i bjelokošćanskom veznjaku Kangi Akaleu. Navodno je do svađa došlo zbog bezazlene igre s loptom na sredini igrališta. Verbalni sukob prerastao je u fizički, no suigrači su ratoborni dvojac ubrzo razdvojili.

- Takve stvari događaju se i u drugim klubovima. Ne treba im pridavati previše pažnje, niti ih ih izbrisati, treba ih sagledati iz prave perspektive. Imali smo sličan problem i kada sam tek stigao (u siječnju). Zaključak je da nam takvo ponašanje ne treba, da može destabilizirati klub - objasnio je Bölöni. 

Iz kluba su saopćili da su obojica igrača kažnjena, ne specificirajući točno na koji način, a trener Lensa je sve komentirao riječima:

- Bila je to teška odluka, ali dobra i pravedna.

Istog dana Lens je igrao i utakmicu 24. kola Le Championnata u kojoj je s 3-2 poražen kod kuće od Sochauxa. Runje je branio cijeli susret, a Akale je ušao u drugom dijelu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DeDa_5 25.02.2011.

    a jesi mi i ti neki novinar napišeš da su se tukli, a ne napišeš ko je kog istuko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare