To je to što me zanima!

Teška ozljeda Balića: Je li ovo kraj karijere genijalnog Ivana?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekadašnjem najboljem rukometašu svijeta puknuo je mišić lista. Ivano Balić je izašao iz igre 10 minuta prije kraja susreta između njegovog Wetzlara i Mindena
Vidi originalni članak

Ivano Balić napustio je igru 10 minuta prije kraja utakmice njegovog Wetzlara i Mindena. Njemački mediji pišu kako je nekadašnjem najboljem igraču svijeta puknuo mišić lista desne noge. Balić je i prije imao problema s tom ozljedom lista.

- Nije dobro. Stradao mu je mišić i sigurno ga neće biti četiri tjedna. To je veliki hendikep za nas. Ivano igra i obranu i napad. Morat ćemo puno raditi kako bismo nadomjestili njegov izostanak - rekao je trener Wetzlara Kai Wandschneider.

Minden je pobijedio 26-23, a upitno je hoće li Balić zaigrati ove sezone za Wetzlar. Nedavno je Ivano rekao kako će u lipnju odlučiti hoće li prestati igrati ili će produljiti ugovor s Wetzlarom na kraju ove sezone. Ivano će prvog travnja napuniti 35 godina, a ugovor mu istječe na kraju sezone.

Čelnicima kluba je rekao kako mora razmisliti. Navodno ne postoji treća opcija. Ili će produljiti s Wetzlarom ili će završiti karijeru. Wetzlar je Balićev šesti klub u karijeri. Počeo je igrati u Splitu, a nastupao je još za Metković, Portland, Zagreb i Atletico. 

Je li ovo kraj fantastične karijere?

Idi na 24sata

Komentari 50

  • to ja 01.04.2014.

    IVANO, brzo ozdravljenje i sretan rockas ;)))))))

  • krabat 31.03.2014.

    Steta ako na ovaj nacin zavrsi karijeru,jer mislim da on toga jos puno ima za pokazati.Kako bilo da bilo,sretno Ivano,malo je tko igrao rukomet poput tebe.Igracina!

  • drmm 31.03.2014.

    ...žao mi je Ivana,želio bih da nastavi i dalje igrati...ima još jedna stvar,badava mu to,što ga mnogi proglašavaju najboljim na svijetu svih vremena...kad je nažalost,uvijek griješio u odabiru klubova i nikad nije u financijskom smislu naplatio svoje vrhunsko umijeće i sad se mora potucati po klubovima,kao što je Wetzlar...dok vidim da onaj smiješni Jycha igra u Kielu,zlo mi ide...ali j...ga,Jycha zna slušati...dočim je Ivano ipak previše svojeglav...!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare