To je to što me zanima!

Teške optužbe iz Bayerna: Ovo je bilo sramotno, pokrali su nas

Čak mi je i Uefin delegat poslije utakmice prišao i rekao da je ovo bilo sramotno suđenje, pokrali su nas, žestoko je opalio po sucu Cüneytu Çakiru Rummenigge
Vidi originalni članak

U Bayernu se teško mire s ispadanjem iz Lige prvaka. I dok su prošlotjedni poraz u Madridu podnijeli dostojanstveno i tako 'kupili' naklonost nogometnog svijeta, nakon sinoćnjeg ispadanja ipak nisu bili takva gospoda.

- Vjerujem da smo pokradeni. Atletico Madrid je zabio gol iz zaleđa, a i onaj prekršaj za penal bio je izvan kaznenog prostora - oštar je bio Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Sudac o kojem Rummennige priča je Cüneyt Çakir i za Bayernova je čelnika glavni razlog što Bavarci nisu u finalu.

- Ovaj je sudac imao dvije teške utakmice u posljednjih sedam dana. Ne znam daje li Uefa danas sucima previše utakmica, ali sve je moguće - konkretan je Rummenigge koji se pohvalio i da se s njim složio i Çakirov 'šef'.

- Čak mi je i Uefin delegat poslije utakmice prišao i rekao da je ovo bilo sramotno suđenje.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • justEd 27.05.2016.

    kako ih nije sram u bundesligi i slabijih lp teamova redovno bayern ima bonuse

  • joseph_1 04.05.2016.

    ma dajte kaj prićate?zar je atletico ili suci krivo što bayern ni iz penala nemoze zabit ili zicera??nisam pristaša nijednog od navedenih klubova ali uvijek će sudačkih privida biti sve dok se ne uvede tehnologija ali i onda ce opet nesto novo bit...neko novi kriv....meni osobno smeta kad sudac uvidi da je pogriješio pa pokušava onda ispraviti pa da oprostite zajebe cijelu tekmu...da je juce zabio Muller iz penala bilo bi drukcije...da je na tekmi atletico-barca iskljucil Iniestu sto je bilo realno nebi doslo do ome sporne situacije al eto nije...nama je lako suditi u fotelji i kroz progledanih 10 snimaka al u onoj sekundi treba bit pribran...i donjeti pravu odluku...

  • Ivek987 04.05.2016.

    Uvijek je sudac kriv kada gubis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare