To je to što me zanima!

Teške optužbe: 'Neretljakov je prijatelj tražio da im pustimo'

Jedan čovjek koji se predstavljao kao prijatelj Neretljaka kontaktirao je dvojicu naših igrača i nudio novac da se pusti utakmica, rekao je bivši igrač Zagreba Dino Bevab za medije u BiH
Vidi originalni članak

Puno se bure diglo nakon utakmice 7. kola Lige za opstanak u BiH između Metalleghea i Olimpica. Završilo je 1-1, a već za vrijeme utakmice u Banja Luci gosti su napadani i vrijeđani od strane domaćina. Jedan od razloga je navodno taj da gosti nisu željeli - prodati utakmicu.

- Kada sam želio izvesti aut, Mato Neretljak je uzeo loptu i nije dao da se izvede. Počeo je vrijeđati, psovati, a nisu izostale ni optužbe kako smo Čeliku pustili utakmicu - rekao je za SportSport.ba igrač gostiju i bivši branič Zagreba Dino Bevab koji tvrdi da su prije nekoliko dana dvojici igrača Olimpica nudili novac da puste utakmicu. 

Navodno postoji i audiozapis.

- Istina je, jedan čovjek koji se predstavljao kao prijatelj Neretljaka kontaktirao je dvojicu naših igrača i nudio novac da se pusti utakmica. To nije 'rekla-kazala'. Postoji i audiozapis i ljudi koji se u klubu bave s tim će se dalje pozabaviti oko toga. To će vjerojatno morati doći i do N/FSBiH, jer ovakve stvari se ne smiju više događati.

Ubrzo je uslijedio i Neretljakov odgovor.

- Pogledajte moju karijeru od kada sam postao igrač do danas. Imam li mrlju? Zaista mi u životu ne treba da dajem pažnju nekim ljudima i ulazim u rasprave i svađe.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • acmZd8 07.05.2017.

    Mato, svi znaju koliki si kockar. Tako da me uopce ne cudi da si upleten u ovo!!

  • LIJEPA LI SI 07.05.2017.

    Za koga to sad igra Mato Neretljak ? Ako sam dobro shvatio clanak onda za nekoga iz Banja Luke. . . . !?

  • HighDug 07.05.2017.

    Šeću se dva dalmatinca po rivi..Prvi šeće puža a drugi mu kaže: A ća ti je lipi puž... Prvi odgovara: Ma ima san i lipšega al mi uteka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare