To je to što me zanima!

Tevez: Maradona mi je rekao da potpišem za City

Tražio sam savjet i od izbornika Maradone. On je rekao da prihvatim ponudu, pa ću, vjerujem, to i učiniti, rekao je Carlos Tevez o budućnosti
Vidi originalni članak

Nakon što su čelnici Man. Cityja iz Aston Ville doveli engleskog reprezentativca Garetha Barryja, blizu potpisa ugovora s “plavima” je i napadač Carlos Tevez. Argentinac je već nekoliko puta izjavio kako nema namjeru ostati na Old Traffordu te kako će sigurno iduće sezone igrati u nekom drugom klubu. Najbrži je, izgleda, bio Man. City, koji je prema pisanju britanskih medija Tevezu ponudio trogodišnji ugovor uz godišnju plaću veću od četiri milijuna eura.
- Tražio sam savjet i od izbornika Maradone. On je rekao da prihvatim ponudu, pa ću, vjerujem, to i učiniti - rekao je Tevez.
Man. City bi uz Teveza i Barryja ovoga ljeta htio kupiti  veznjaka Reala Arjena Robbena i braniča Arsenala Kolo Tourea.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tahuti 09.06.2009.

    otpustio je ferguson ,slično i diega forlana,pa je dobio zlatnu kopačku za proteklu sezonu.nije trebao dati teveza. viva tevez!!!!!!!!!!!!!!!!!!! city opet neće u europu. robinho puca sa 20 metara i za 10 promaši gol. smješan je.

  • davarju 09.06.2009.

    pa nije baš pametno Robbena kupovati, dobar je igrać, ali je redovno ozlijeđen.

  • appice 09.06.2009.

    Man city počinje pametno kupovati, mogao bi se sad jako dobro okoristit realovim igračima jer će ih sad biti jako veliki višak, robben je dobar izbor, uzmu li sneijdera, tevezu će imat ko lopte davat, a tu je i robinho, ubilački par. Samo još da pametno kupe obranu koja je koma i prošire klupu s nekim mlađim igračima (entuzijastičnim) i eto moglo bi biti nešto od njih ako ne budu prepohlepni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare