To je to što me zanima!

Tevez prijeti: Prodajte me ili ću sljedeći mjesec ići u mirovinu

Argentinski napadač rekao je da će u siječnju u mirovinu ne proda li ga Manchester City u jedan od klubova iz Španjolske. Primeru je odabrao zbog svoje dvoje djece
Vidi originalni članak

Carlos Tevez (26) navodno je svom odvjetniku rekao da mu na bilo koji način isposluje odlazak iz Manchester Cityja do kraja zimskog prijelaznog roka. Argentincu nedostaju djeca i Premiership želi zamijeniti španjolskom Primerom. Bivša supruga odselila je u Argentinu s dvoje djece i Carlos se nada da bi se doselila bliže njemu potpiše li ugovor s nekim od klubova iz španjolskog govornog područja.

'Relacije s nekim čelnicima u Manchester Citiyju su potrgane i ništa ih ne može popraviti', piše u Tevezovoj sinoćnjoj objavi za medije.

Argentinac je još u kolovozu pričao da želi otići iz Engleske te da razmišlja o mirovini jer mu previše nedostaje obitelj i domovina. Sada bi, pak, pristao na transfer u Real ili Barcelonu dođe li supruga za njim u Španjolsku. Cityjevi vlasnici bijesni su na svog kapetana te smatraju da samo pokušava izvući što bolju plaću iako je sa 200.000 funti tjedno već sada najplaćeniji u momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Skrle_1 13.12.2010.

    Tevez u NK Karlovcu iz Karlovca!

  • SteGerrard 13.12.2010.

    El Apache može svima biti uzor,dečko se ubija i trči cijelu tekmu i onda se na kraju ljuti na trenera što ga mjenja u 90 min.Najbolji napadač,car!!!

  • Edihnjo 13.12.2010.

    nek otidje u mirovinu ..ovog decka vise niko ne zeli gledat...potpiso si ugovor i ili ga ispostujem ili odjebi s scene i vrati pare jer ovdje se ljudi muce za jebenih soma eura dok ih ti đabe dobivas seljacino

Komentiraj...
Vidi sve komentare