To je to što me zanima!

Težak kiks Napolija: Fiorentina utrpala tri, ovako ništa od titule

Viola je na stadionu Diego Armando Maradona prikazala sjajnu i smionu igru, prepustila je loptu domaćinu te čekala na greške protivnika pa ih naplatila na najbolji mogući način
Vidi originalni članak

Nogometaši Napolija bore se za naslov prvaka talijanske Serie A. No, ovakvom igrom neće do titule. U dvoboju 32. kola, na domaćem terenu, doživjeli su težak kiks porazom od Fiorentine 2-3.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fiorentina je na stadionu Diego Armando Maradona prikazala sjajnu i smionu igru, prepustila je loptu domaćinu te čekala na greške protivnika pa ih naplatila na najbolji mogući način. Povela je u 29. minuti sjajnim pogotkom Gonzaleza, koji je s desetak metara zabio atraktivno iz voleja od prečke.

U 56. minuti u igru je, za domaćina, ušao belgijski nogometaš Dries Mertens te je samo dvije minute kasnije pogodio za izjednačenje.

No, na isti način je uzvratio Nanitamo Ikone na drugoj strani. U igru je ušao u 65. minuti, a pri prvom dodiru s loptom zabio je za 2-1 Fiorentine provukavši loptu kroz noge suparniku, dok je Arthur Cabral u 72. bio strijelac za 3-1.

Osimhen je u 84. vratio barem malu nadu Napoliju golom za 2-3, ali domaćinu je i bod ostao nedohvatljiv do kraja utakmice. Uz ovu pobjedu, ali i poraz Atalante, Fiorentina se popela na sedmo mjesto ljestvice.

VIDEO SAŽETKA UTAKMICE OVDJE

Atalanta je gostovala kod Sassuola te izgubila 1-2. Oba pogotka za domaćina postigao je Hamed Traore, u 24. i 61. minuti. Za goste je Mario Pašalić igrao do 77. minute, a tek je u 93. minuti Muriel postigao počasni pogodak.

Venezia je golom Henryja u 86. minuti izjednačila protiv Udinesea te je imala barem bod koji bi joj donekle vrijedio u borbi za opstanak. No, u 94. minuti je Becao bio strijelac pobjedničkog pogotka za Udinese.

U prvom nedjeljnom susretu Lazio je uz tri pogotka Cire Immobilea slavio kod Genoe 4-1. Hrvatski nogometaš Milan Badelj počeo je utakmicu za Genou te je igrao do 74. minute, dok je za Lazio Toma Bašić odigrao posljednjih dvadeset minuta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sanlorenzo2 10.04.2022.

    Šteta, ode titula. Šminkeri iz milana vjerojatno prvaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare