Obavijesti

Sport

Komentari 1

Težak kiks Napolija: Fiorentina utrpala tri, ovako ništa od titule

Težak kiks Napolija: Fiorentina utrpala tri, ovako ništa od titule

Viola je na stadionu Diego Armando Maradona prikazala sjajnu i smionu igru, prepustila je loptu domaćinu te čekala na greške protivnika pa ih naplatila na najbolji mogući način

VIDEO

Nogometaši Napolija bore se za naslov prvaka talijanske Serie A. No, ovakvom igrom neće do titule. U dvoboju 32. kola, na domaćem terenu, doživjeli su težak kiks porazom od Fiorentine 2-3.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pašalić ugostio djecu iz Kaštela u Bergamu VIDEO

Fiorentina je na stadionu Diego Armando Maradona prikazala sjajnu i smionu igru, prepustila je loptu domaćinu te čekala na greške protivnika pa ih naplatila na najbolji mogući način. Povela je u 29. minuti sjajnim pogotkom Gonzaleza, koji je s desetak metara zabio atraktivno iz voleja od prečke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
italian soccer Serie A match - ACF Fiorentina vs Empoli FC

U 56. minuti u igru je, za domaćina, ušao belgijski nogometaš Dries Mertens te je samo dvije minute kasnije pogodio za izjednačenje.

No, na isti način je uzvratio Nanitamo Ikone na drugoj strani. U igru je ušao u 65. minuti, a pri prvom dodiru s loptom zabio je za 2-1 Fiorentine provukavši loptu kroz noge suparniku, dok je Arthur Cabral u 72. bio strijelac za 3-1.

italian soccer Serie A match - ACF Fiorentina vs Empoli FC

Osimhen je u 84. vratio barem malu nadu Napoliju golom za 2-3, ali domaćinu je i bod ostao nedohvatljiv do kraja utakmice. Uz ovu pobjedu, ali i poraz Atalante, Fiorentina se popela na sedmo mjesto ljestvice.

VIDEO SAŽETKA UTAKMICE OVDJE

Atalanta je gostovala kod Sassuola te izgubila 1-2. Oba pogotka za domaćina postigao je Hamed Traore, u 24. i 61. minuti. Za goste je Mario Pašalić igrao do 77. minute, a tek je u 93. minuti Muriel postigao počasni pogodak.

italian soccer Serie A match - SS Lazio vs US Sassuolo

Venezia je golom Henryja u 86. minuti izjednačila protiv Udinesea te je imala barem bod koji bi joj donekle vrijedio u borbi za opstanak. No, u 94. minuti je Becao bio strijelac pobjedničkog pogotka za Udinese.

italian soccer Serie A match - Udinese Calcio vs Cagliari Calcio

U prvom nedjeljnom susretu Lazio je uz tri pogotka Cire Immobilea slavio kod Genoe 4-1. Hrvatski nogometaš Milan Badelj počeo je utakmicu za Genou te je igrao do 74. minute, dok je za Lazio Toma Bašić odigrao posljednjih dvadeset minuta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića