To je to što me zanima!

Težak kiks Reala: Atletico ga je preskočio na drugom mjestu!

Utakmica je bila puna tenzija, u samoj završnici došlo je do naguravanja igrača pri čemu je Vinicius Junior udario Huga Dura nakon čega je dobio crveni karton
Vidi originalni članak

U susretu 35. kola španjolske La Lige Valencia je na stadionu Mestalla pobijedila Real Madrid 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to prva Realova utakmica nakon debakla u Manchesteru u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka. Ali i novi poraz.

Utakmica je bila puna tenzija, a pogodak odluke zabio je Diego Lopez u 33. minuti. Za goste je od 65. minute igrao kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

U samoj završnici susreta došlo je do naguravanja igrača pri čemu je Vinicius Junior udario Huga Dura nakon čega je dobio crveni karton. Sudac Ricardo De Burgos je isključio Realova napadača nakon poziva iz VAR sobe.

Zanimljivo, nadoknada je trajala čak 15 minuta, ali više nije bilo promjene rezultata.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Realov poraz iskoristio je gradski suparnik Atletico koji je pobjedom 3-0 protiv Osasune skočio na drugo mjesto Primere.

Golove za domaćine zabili su Yannick Carrasco (44), Saul Niguez (62) i Angel Correa (82). Za Atletico je branio hrvatski vratar Ivo Grbić, dok je kod Osasune do 68. minute igrao Ante Budimir.

Atletico je ovom pobjedom preskočio gradskog suparnika Real, sada je drugi sa 72 boda, dok "Kraljevski klub" ima bod manje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ssssssssss 22.05.2023.

    Real pušing na smoking hahahaha

  • čovik-s-juga 22.05.2023.

    Kao što i napisah prije mjesec dana, Real neće biti niti drugi.

  • RREAL MADRID 21.05.2023.

    Vinicius još jednom pokazao da je propuh u glavi, možda je bilo rasističkih uvreda, koje nikako ne opravdam, ali kako je moguće da je samo on meta. U Španjolskoj igra hrpa afroameričkih igrača i svaki put je samo on meta, svaki put je on žrtva sudačkih odluka i provociranja od strane suparnika. Sjajan igrač, ali bojim se da ako ne posloži neke stvari u glavi da će brzo propast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare