To je to što me zanima!

Težak pad favorita na početku utrke, odnijeli su ga nosilima...

Utrku je obilježio pad jednog od favorita, Jorgea Lorenza, već nakon prvog zavoja. Doživio je katapult s motora i umalo pao na glavu. Liječnici su brzo pristigli i nosilima ga odnijeli sa staze...
Vidi originalni članak

Španjolski motociklist Marc Marquez (Honda) pobijedio je u najjačoj klasi motoGP na Velikoj nagradi Aragona u Španjolskoj pa je povećao svoje vodstvo u ukupnom poretku.

Utrku je obilježio pad jednog od favorita, Jorgea Lorenza, već nakon prvog zavoja. Doživio je katapult s motora i umalo pao na glavu. Liječnici su brzo pristigli i nosilima ga odnijeli sa staze. Čini se da je ipak prošao bez težih posljedica.

Marc Marquez (25) je ove sezone slavio i u utrkama u SAD-a, Španjolske, Francuske, Nizozemske i Njemačke, a u Aragonu je slavio ispred Talijana Andreje Doviziosa (Ducati) i Andreje Iannonea (Suzuki). Nakon 13 utrka Marquez ima 7a boda više od Doviziosa. 

Sljedeća utrka je 7. listopada za VN Tajlanda u Buriramu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dados 23.09.2018.

    Lorenzo je poslije izjavio da ga je Marquez izgurao i prisilio na pad. Vrlo brzo se zaboravlja Sepang 2015. i nasilništvo Marqueza. Valjda će ga jednom stići kazna.

  • pilav38 23.09.2018.

    Neces markez joj sto nevolim tog vozaca svaka cast ali je ljigav

  • pegaz30 23.09.2018.

    Usput- nije prosao bez ozljeda- ima dislokaciju nožnog prsta. Točno ga izulo iz cipela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare