To je to što me zanima!

Težak poraz Kovačevog Monaca, PSG u nastavku slomio Lorient

Niko Kovač je s Monacom izgubio i treću utakmicu zaredom. Kod kuće ih je 'razbio' Lens 3-0. PSG je nakon poraza protiv Lyona pobijedio Lorient (2-0), a Lyon je prosuo bodove u posljednjim minutama protiv Bresta (2-2)
Vidi originalni članak

Nogometaši Lillea i PSG-a zabilježili su pobjede u 15. kolu Francuske lige, dok su poraženi Marseille i Monaco. Lille je zadržao vodstvo na ljestvici s pobjedom 2-0 kod Dijona. Domagoj Bradarić je ostao na klupi Lillea, koji vodi s 32 boda ispred PSG-a s 30 i Lyona s 29 bodova.

PSG je teškom mukom u Parizu pobijedio Lorient s 2-0 i ostao drugi s bodom manje od Lillea. Parižani su do pobjede stigli tek u drugom dijelu i to kada su gosti postali s igračem manje -  u 51. minuti Mbappe je zabio iz penala, a 12 minuta kasnije Kean je postavio konačnih 2-0. 

Marseille je izgubio kod Rennesa s 2-1, iako su poveli preko Gueyea (24), da bi isti igrač deset minuta kasnije zaradio crveni karton i odredio ishod utakmice. Domaći su napravili preokret preko Traorea i Honoua, te došli do pobjede, koja ih je odvela na šesto mjesto. Ćaleta Car nije nastupio za goste zbog suspenzije. 

Monaco bivšega hrvatskoga izbornika Nike Kovača izgubio je 0-3 kod kuće protiv Lensa, dok je Lyon odigrao samo 2-2 doma protiv Bresta, ali se ipak probio na treće mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare