Obavijesti

Sport

Komentari 0

Težak poraz Kovačevog Monaca, PSG u nastavku slomio Lorient

Težak poraz Kovačevog Monaca, PSG u nastavku slomio Lorient

Niko Kovač je s Monacom izgubio i treću utakmicu zaredom. Kod kuće ih je 'razbio' Lens 3-0. PSG je nakon poraza protiv Lyona pobijedio Lorient (2-0), a Lyon je prosuo bodove u posljednjim minutama protiv Bresta (2-2)

VIDEO

Nogometaši Lillea i PSG-a zabilježili su pobjede u 15. kolu Francuske lige, dok su poraženi Marseille i Monaco. Lille je zadržao vodstvo na ljestvici s pobjedom 2-0 kod Dijona. Domagoj Bradarić je ostao na klupi Lillea, koji vodi s 32 boda ispred PSG-a s 30 i Lyona s 29 bodova.

PSG je teškom mukom u Parizu pobijedio Lorient s 2-0 i ostao drugi s bodom manje od Lillea. Parižani su do pobjede stigli tek u drugom dijelu i to kada su gosti postali s igračem manje -  u 51. minuti Mbappe je zabio iz penala, a 12 minuta kasnije Kean je postavio konačnih 2-0. 

Ligue 1 - Nimes Olympique vs Paris St Germain

Marseille je izgubio kod Rennesa s 2-1, iako su poveli preko Gueyea (24), da bi isti igrač deset minuta kasnije zaradio crveni karton i odredio ishod utakmice. Domaći su napravili preokret preko Traorea i Honoua, te došli do pobjede, koja ih je odvela na šesto mjesto. Ćaleta Car nije nastupio za goste zbog suspenzije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Monaco bivšega hrvatskoga izbornika Nike Kovača izgubio je 0-3 kod kuće protiv Lensa, dok je Lyon odigrao samo 2-2 doma protiv Bresta, ali se ipak probio na treće mjesto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića