To je to što me zanima!

Poraz hrvatskih rukometašica od Srpkinja; imamo novo zlato

Srbija je lako svladala rukometašice, bilo je 25-16, na poluvremenu 13-7. Žana Čović bila je najbolja naša igračica sa 6 golova. Odbojkašice su s 3-0 izgubile od Turkinja
Vidi originalni članak

Niti deveti dan Mediteranskih igara nije prošao bez osvojene medalje za Hrvatsku. Za zlato se pobrinuo izvrsni Leo Brnić u boćanju. Osma je to zlatna i ukupno 19. naša medalja.

Rukometašice i odbojkašice nisu bile toliko uspješne. Srbija je lakoćom svladala rukometašice, bilo je 25-16, na poluvremenu 13-7. Žana Čović bila je najbolja naša igračica sa šest golova. Za broncu će igrati protiv Crne Gore.

Odbojkašice su s uvjerljivih 3-0 izgubile od domaćina Turske.

Subotnje finale izborio je muški badmintonski par Đurkinjak-Holbling. U polufinalu su svladali Slovence Uroša i Horvata, a za zlato se bore protiv domaćeg para Arslan-Oruc.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • daci15 29.06.2013.

    Pa vi opet recite da imate bolje sportiste, alooo, pa deremo vas gdje god stignemo, kosarka, rukomet, odbojka, vaterpolo, tenis, jedino fudbal za sada ne, ali da nam nije ona konjina na klupi i tu bi bilo svasta, vas sport je 0 pomirite se sa tim, cedevita i cibona dobijaju neke pozivnice za evrokup, drugacije evrope nikada ni vidjeli ne biste...

  • kamujikobajaši 29.06.2013.

    kakav članak pa ne bi ni ja bolje

  • bajica-mali 29.06.2013.

    očekivano i standardno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare