To je to što me zanima!

Težak poraz zagrebaša: Danci su ih razbili čak deset razlike...

Zagreb je loše ušao u utakmicu i domaći su vrlo brzo stekli tri gola prednost (5-2, 6-3), no do kraja prvog poluvremena hrvatski je prvak ipak uspijevao držati rezultatski priključak...
Vidi originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 2. kola skupine A Lige prvaka pretrpjeli i drugi poraz, na gostovanju u Aalborgu izgubili su od istoimenog domaćina sa 20-30 (11-13).

Zagreb je loše ušao u utakmicu i domaći su vrlo brzo stekli tri gola prednost (5-2, 6-3), no do kraja prvog poluvremena hrvatski je prvak ipak uspijevao držati rezultatski priključak pa se na odmor otišlo s vodstvom Aalborga od 13-11.

Prvi pogodak u nastavku postigao je Horvat i smanjio na 13-12, ali onda je uslijedilo razdoblje od gotovo 15 minuta bez Zagrebova pogotka. Domaći su to iskoristili za seriju 9-0 kojom su riješili utakmicu. Aalborg je u drugom poluvremenu pretrčao Zagreb, postigao čak 12 golova iz protunapada pa je njegova prednost narasla i na najvećih 12 razlike.

Matej Hrstić s pet i Filip Vistorop s četiri gola bili su najefikasniji kod Zagreba, dok je Sebastian Barthold postigao 12 pogodaka za Aalborg.

Sljedeću utakmicu PPD Zagreb će u Ligi prvaka igrati u subotu kada će u Zadru biti domaćin Barceloni.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zlatan 10 22.09.2019.

    Na sta je spao rukomet da Danci trpaju deset viska, sa par mil ulaganja imali bi momcad za drugi krug..ubili su kosarku, sad rukomet, Medvescak na nuli sta je sledece????

Komentiraj...
Vidi sve komentare