To je to što me zanima!

Težak ždrijeb: Rukometašice u kvalifikacijama idu na Švedsku

Hrvatske rukometašice u borbi za Svjetsko prvenstvo morat će pobijediti Švedsku. Upravo su protiv Šveđanki hrvatske rukometašice otvarale EP u Varaždinu. I izgubile
Vidi originalni članak

Rukometašice Hrvatske nisu imale sreće u ždrijebu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se od 5. do 20. prosinca 2015. godine igra u Danskoj. Za SP Hrvatice će morati pobijediti odličnu Švedsku.

Upravo su protiv Šveđanki izabranice Vladimira Canjuge otvarale Europsko prvenstvo u Varaždinu. I izgubile su 30-28. Ovo im je prava prilika za uzvrat. Prva se utakmica igra 6. ili 7. lipnja kod nas, a uzvrat je tjedan dana kasnije.

Švedska je polufinalist Europskog prvenstva koje se igra u Mađarskoj i Hrvatskoj, a danas se bori za broncu protiv Crne Gore.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drmm 22.12.2014.

    ...ma nisu te šveđanke nikakav bauk,koliko znam mi smo njih više put dobili na velikim natjecanjima...zato cure,hrabro naprijed...!!!!

  • hrvatska u srcu 22.12.2014.

    najbolje da odmah kalkuliraju kakav će biti ždrijeb i koga bi bilo dobro izbjeći!!!! ili su se malo opametile pa neće ovaj puta najavljivati medalju

  • garnet11 21.12.2014.

    najbolje da ne idu uopce :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare