To je to što me zanima!

Thiem u drami svladao Novaka!

Thiem je u pravom teniskom maratonu propustio četiri meč-lopte u drugom setu, a potom još jednu u "tie-breaku" trećega seta, u kojem je Đoković vodio s 4-1
Vidi originalni članak

Austrijski tenisač Dominic Thiem plasirao se u finale završnog ATP turnira osmorice najboljih u Londonu svladavši prvoga igrača svijeta Novaka Đokovića s 7-5,6-7(10),7-6(5) nakon gotovo tri sata igre. 

Thiem je u pravom teniskom maratonu propustio četiri meč-lopte u drugom setu, a potom još jednu u "tie-breaku" trećega seta, u kojem je Đoković vodio s 4-1. Zanimljivo, Thiem je i lani u Londonu također porazio Đokovića "okrenuvši" 1-4 u "tie-breaku", a sada je protiv Srbina proslavio 300. pojedinačnu pobjedu u karijeri.  

Đoković je bio neuobičajeno miran cijeli meč u kojem je doživio peti poraz u 13 susreta protiv Thiema, koji je i lani igrao u finalu završnog turnira.

Austrijanac će u finalu igrati protiv boljega iz dvoboja Rafe Nadala i Rusa Daniila Medvjedeva. Nadala je Austrijanac u Londonu već dobio u sjajnom meču u skupini, a plasmanom u finale osigurao je 800 ATP bodova i 861 tisuća USD.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 22.11.2020.

    Kad umre neki taj cosmopolitan srpski ovome se neda igrat . Moram to malo pratit radi kladionice

  • zoox88 21.11.2020.

    "Sjajan posao Dominik. Pokazao si petlju kada si doživeo pad u tajbrejku trećeg seta i zaslužio si pobedu. Bilo je zadovoljstvo još jednom se takmičiti sa tobom. Neverovatan meč, napisao je Novak."....Možda je divljak na terenu ali samo on ima petlje i hrabrosti dati ovakve kvalitetne i u teškom porazu pobjedničke komentare protivniku ko god on bio s druge strane.... Volio bih da Thiem osvoji,nisam fan Nadala ali bi mi bilo drago da i on osvoji jer je itekako zaslužio ... pozdrav svima!! :) 

  • anatom 21.11.2020.

    Ako osvoji ovo atp finale nije li Rafa nedvojbeno i neupitno tatica od Fedice djedice ? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare