To je to što me zanima!

Ti si naše zlato: Srebrni iz Rija stigao je na doček na Jarun...

Osjećam se super u društvu najbližih prijatelja i rodbine. Fešta je krenula još od aerodroma. Bio je to epski doček. Sad smo na Jarunu, prase je na stolu, rekao je Damir Martin
Vidi originalni članak

Kolege i prijatelji svečano su dočekali Damira Martina u veslačkom klubu na Jarunu. Hrvatski olimpijac vratio se iz Rio de Janeira sa srebrom oko vrata, a zlato mu je izmaklo za sedam tisućinki.

- Osjećam se super u društvu najbližih prijatelja i rodbine. Fešta je krenula još od aerodroma. Bio je to epski doček. Dotukle su me emocije - rekao je Damir Martin, kojeg je ispred stana dočekalo iznenađenje.

- Doma su mi susjedi okitili vrata. Cijeli haustor je bio pun slika. Hvala mojim susjedima na lijepom iznenađenju. Sad smo na Jarunu, prase je na stolu, počastili smo sve, tu su mi najdraži i ovo će trajati dugo u noć - dodao je naš srebrni olimpijac.

Hrvatski veslački savez oformio je eskpertnu skupinu koja će odlučiti ima li osnova za žalbu Sportskom arbitražnom sudu o rezultatu Damira Martina u Riju. Podsjećamo, naš je veslač ušao u cilj kao drugi sa samo sedam tisućinki sporijim vremenom od Novozelanđanina. Za nas je Damir zlatni, kako god to sve završilo.

Navikao je Damir da se za sve mora izboriti. Kao dijete prošao je težak put od prognanika iz svog Vukovara do srpskih sabirnih logora gdje je završio s braton Stanislavom i majkom Dubravkom tijekom srbočetničke agresije na našu zemlju.

Na aerodromu u Zagrebu dočekala ga je baka Nada (83), koja je doputovala autobusom iz Vukovara kako bi vidjela svog unuka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dkoor 26.08.2016.

    Svaka cast Damiru, bez obzira na sve njegova medalja uistinu ima zlatni sjaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare