To je to što me zanima!

Tiago: Chelsea vodi jedan od najboljih trenera, favoriti su...

Imaju jako kvalitetnu momčad. Vrlo talentiranu s nekoliko vrlo iskusnih igrača koje vodi jedan od najboljih trenera na svijetu. Favoriti su, nema sumnje, rekao je Tiago
Vidi originalni članak

Nakon što su u četvrtfinalu izbacili Barcelonu, ždrijeb je igračima Atletico Madrida u polufinalu Lige prvaka dodijelio Chelsea, a veznjak španjolske momčadi Tiago Mendes mišljenja je kako je momčad iz Londona blagi favorit u tom ogledu.

- Imaju jako kvalitetnu momčad. Vrlo talentiranu s nekoliko vrlo iskusnih igrača koje vodi jedan od najboljih trenera na svijetu. Favoriti su, nema sumnje. Međutim, nema tu laganih protivnika - rekao je Portugalac koji je prije devet godina odigrao sezonu za momčad sa Stamford Bridgea

Atletico Madrid je šest kola prije kraja vodeći u španjolskom prvenstvu, s bodom prednosti ispred Barcelone i tri boda više od trećeg Real Madrida. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MSpro 16.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • goranjuric88 12.04.2014.

    istina igraju sa najvise srca

  • rzbrzotrz 11.04.2014.

    Bit će tvrdo, bez neke ljepote u igri, ali će Chelsea proći dalje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare