To je to što me zanima!

Tiki-taka u Londonu?! Arsenal odlučio: Želimo Luisa Enriquea

On voli Premiership, uvijek je volio igrati u Engleskoj. Zna da je tamo posebna veza s navijačima i njihov utjecaj na utakmicu, kaže Guillem Balague mogući dolazak Enriquea na Emirates
Vidi originalni članak

Čelnici Arsenala još i prije službene objave Arsènea Wengera kako odlazi iz kluba na kraju sezone nakon 22 godine bacili su se u potragu za njegovim nasljednikom.

Imena za novog menadžera "topnika" iskaču kao iz paštete, ali čini se kako je izbor već pao na - Luisa Enriquea.

WENGER VS MOURINHO Povijest velikog rivalstva koje je preraslo i u fizički obračun

Engleski mediji tvrde kako je novi direktor nogometnih odnosa u Arsenalu Raul Sanllehi nedavno večerao u skupocjenom londonskom klubu s Enriqueom i da se upustio s njim u raspravu.

Ideja Arsenalovih čelnika jest pokušati kopirati učinak koji je na Otok donio Pep Guardiola. On se ove sezone praktički prošetao do titule s Manchester Cityjem.

TKO UMJESTO WENGERA Kladionice najviše šanse daju Rodgersu, na Bilića kvota 100

- Luis Enrique treba Arsenalu, a on bi obožavao tamo raditi jer je nakon godinu dana odmora spreman vratiti se. Čeka pravu ponudu - rekao je komentator Sky Sportsa Guillem Balague i dodao:

- On voli Premiership, uvijek je volio igrati u Engleskoj. Zna da je tamo posebna veza s navijačima i njihov utjecaj na utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 20.04.2018.

    Guillem Balague je jedna obična prevara od trenera.

  • KingNothing 20.04.2018.

    Lucho nije tiki-taku ni sa Barcom igrom, a oni bi da tako Arsenal igra

  • nikopolidis_71 20.04.2018.

    Mislim kako ne bi pogrijesili s Nagelsmannom iz Hoffenheima, lik je od njih napravio stabilnog prvoligasa i klub koji se svake sezone bori za europu. Plus sta je jako mlad i moze im bit rjesenje za dugi niz godina ako mu daju vremena i budu strpljivi s njim

Komentiraj...
Vidi sve komentare