To je to što me zanima!

Tim Ivice Kostelića pojačan je bivšim Ghedininim serviserom

Novi Kostelićev serviser je Leo Mussi koji već dugo godina radi za tvornicu Fischer, a bio je i dugogodišnji serviser poznatog talijanskog spustaša Christiana Ghedine
Vidi originalni članak

Na sjednici Alpskog odbora Hrvatskog skijaškog saveza odredeni su sastavi reprezentacija za sezonu 2012/13. Uz Ivicu Kostelića u sljedećoj sezoni, osim njegovih dosadašnjih članova ekipe, bit ce i Fischerov serviser Leo Mussi koji već dugo godina radi za tvornicu Fischer, a bio je i dugogodišnji serviser talijanskog spustaša Christiana Ghedine. 

Leo Mussi će raditi kao dodatna potpora Ivicinom servisnom timu, prvenstveno u servisiranju i pripremi skija za brze discipline.

U cilju još bolje i kvalitetnije organizacije rada pojačane su ekipe Sofije Novoselić, kojoj je dodan pomoćni trener-serviser Nikola Bahovec, i Dalibora Šamšala, kojem je dodan pomoćni trener-serviser Mladen Bezjak.

Od natjecatelja u reprezentaciji više nisu Tin Široki, Sebastian Brigović, Tamara Zubčić i Marko Abramović koji na žalost nisu ostvarili zadane ciljeve i postigli očekivane rezultate te im ovom prilikom zahvaljujemo na svemu učinjenom za hrvatsko skijanje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare