To je to što me zanima!

Tinejdžerica koja je slomila kralježnicu dobro se oporavlja

Sophia Flörsch (17), njemačka vozačica, koja je za vikend teško stradala u utrci Formule 3, osjeća se bolje nakon maratonske operacije koju su liječnici morali odrađivati u dva navrata zbog izuzetne kompleksnosti
Vidi originalni članak

Njemica Sophia Flörsch koja je u nedjelju imala tešku nesreću u Formuli 3, izvrsno se oporavlja. Sophia je počela micati s nogama i rukama nakon što je doživjela frakturu kralježnice te komunicira s bližnjima.

Ona je u nedjelju u Formuli 3 na VN Macaua doživjela strašnu nesreću nakon što joj je bolid ostao bez kotača i stravičnom se brzinom katapultirao u zrak te zabio u zaštitnu ogradu i kućicu gdje su se nalazili fotografi.

Dežurni na stazi su odmah podignuli crvenu zastavu i krenuli pružati pomoć mladoj vozačici. 

VIDEO: SCHUMACHER TEK PETI Stravična nesreća: Njezin bolid pogodio zid brzinom svjetlosti

Sophia je uspjela izaći iz vozila te je hitno prevezena u bolnicu. Bolje je nakon maratonske operacije koju su liječnici morali odrađivati u dva navrata zbog izuzetne kompleksnosti i kako ne bi došlo do komplikacija.

- Osjećam se dobro, ali ću sutra morati na operaciju - napisala je Sophia neposredno nakon nesreće te prije operacije i zahvalila se svim navijačima na podršci.

Flörsch je zvijezda u usponu koja je u zadnje vrijeme ostvarivala sjajne rezultate. Postala je prva žena koja je osvojila bodove u Formuli 4, a i postala je najmlađa vozačica koja je došla do naslova Ginneta Junior Championship.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hunter.Stockton.Thompson 20.11.2018.

    Svaka tebi cast curo i brz oporavak ali nije ovaj sport za zene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare